up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Yamashita Kalmari Egi Oh Live Neon 3.0

Yamashita Kalmari Egi Oh Live Neon 3.0

Yamashita Kalmari Egi Oh Live Neon 3.0

plus
Yamashita

Yamashita Kalmari Egi Oh Live Neon 3.0

Tuotekuvaus Yamashita Kalmari Egi Oh Live Neon 3.0

Yamashita julkaisee uuden teknologian ´´Neon Bright´´ punaisella, vihreällä ja sinisellä aallonpituudella. Valittaa Egi:n olemassaolosta kalmarille optimaalisella ultraviolettivalon emissiolla vuoroveden värin mukaan; vartalo, joka ei ole alttiina ultraviolettisäteille, näyttää kirkkaalta keholta, mutta ultraviolettisäteiden alla jokainen väri säteilee valoa.Yamashita Kalmari Egi Oh Live Neon 3.0:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Ankeriaattuotteita Vieheet kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Yamashita-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Yamashita on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Yamashita Kalmari Egi Oh Live Neon 3.0

Koko
Määrittelemätön
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up