Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Berkley

Σχετικά με Berkley
"Το Berkley είναι ένας κορυφαίος στην αλιευτική βιομηχανία, με έδρα το Spirit Lake του Άιοβα. Από το 1937, η επιχείρηση έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές δημιουργίες στον τομέα της αλιείας. Το εμπορικό σήμα είναι ευρέως αναγνωρισμένο για τη μοναδική γκάμα του σε δολώματα, γραμμές αλιείας και αλιευτικά εξαρτήματα. Τα PowerBait και Trilene είναι τα πιο διάσημα προϊόντα της επιχείρησης. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας ρούχα αλιείας, λεία δολώματα, σκληρά δολώματα και εξαρτήματα αλιείας. Στην Berkley, έχουν έναν απλό σκοπό να κάνουν τις αλιευτικές δραστηριότητες πιο ευχάριστες με τη βοήθεια των κορυφαίων ψαράδων, αλιευτικών εξαρτημάτων και αξεσουάρ.
Η Berkley διακρίνεται για την πρωτοποριακή τεχνολογία της στον τομέα της αλιείας, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής της διάσημης γραμμής αλιείας Berkley Trilene, η οποία έχει επανασχεδιάσει την αλιεία προσφέροντας αυξημένη αντοχή, διαστάσεις και ευαισθησία. Οι γραμμές αλιείας της, από μονοφιλαμέντιο έως φθοριοχρωμικό, καλύπτουν τις διαφορετικές απαιτήσεις των ψαράδων. Η μεγάλη ποικιλία λείων δολωμάτων και σκληρών δολωμάτων της Berkley έχει ανεπτυχθεί με προσοχή για να προσελκύσει μια ευρεία ποικιλία ειδών ψαριών. Αυτά τα δολώματα έχουν επιστημονικά σχεδιαστεί για να μιμούνται την όψη, τη μυρωδιά και τη γεύση της φυσικής τροφής, αυξάνοντας τον ρυθμό επιτυχίας των ψαράδων. Τα προϊόντα και οι δεξιότητες της Berkley συνεχίζουν να την καθιστούν την προτιμώμενη επιλογή για τους λάτρεις της αλιείας σε όλο τον κόσμο.

Η συλλογή εξοπλισμού και αξεσουάρ αλιείας της Berkley

Ο εξοπλισμός αλιείας της Berkley σχεδιάζεται για να καλύπτει τις απαιτήσεις των ψαράδων όλων των επιπέδων εμπειρίας. Η Berkley έχει διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο στην καινοτομία μιας μεγάλης ποικιλίας εξοπλισμού αλιείας που εμπιστεύονται ψαράδες σε όλο τον κόσμο.
Τα καλάμια spinning Berkley κατασκευάζονται συνήθως με υλικά υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιούν συνήθως προηγμένες τεχνολογίες και υλικά όπως γραφίτη και ίνες άνθρακα για βελτιωμένη ευαισθησία και αντοχή.
Τα καλάμια αλιείας Berkley καλύπτουν μια ευρεία γκάμα δράσεων και ισχύων. Αυτό επιτρέπει στους ψαράδες να επιλέξουν καλάμια που ταιριάζουν στις επιθυμητές τεχνικές αλιείας και είδη που στοχεύουν.
Τα δολώματα αλιείας Berkley είναι γνωστά για τα δημιουργικά τους σχέδια, τη φυσική τους εμφάνιση και τη χρησιμότητά τους. Αυτά τα δολώματα έχουν αναπτυχθεί για διαφορετικές συνθήκες και τεχνικές αλιείας.
Οι γυαλιά ηλίου της Berkley προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τις επικίνδυνες ακτίνες UV του ήλιου. Αυτή η προστασία είναι σημαντική για την προστασία των ματιών από βλάβες και κόπωση κατά τη διάρκεια μακρών ταξιδιών αλιείας.
Οι γραμμές αλιείας της Berkley είναι γνωστές για την υψηλή ποιότητά τους, τη δημιουργικότητά τους και τη λειτουργικότητά τους, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα τεχνικών και στυλ αλιείας. Τα καλάθια αλιείας της Berkley είναι σχεδιασ