Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Rapala

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Rapala
Η Rapala, μια διάσημη ονομασία στον κόσμο του αλιείας, συνδέεται με την καινοτομία και την εξειδίκευση στα εξοπλισμού αλιείας. Ιδρυμένη το 1936 από τον Lauri Rapala στη Φινλανδία, η μάρκα έχει μια ιστορία με δημιουργία μερικών από τα πιο εικονικά και αποτελεσματικά πουλιά και εξοπλισμού αλιείας. Η σταλιά της Rapala στην αλιεία είναι μια μαρτυρία της στολής της για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας εξοπλισμού αλιείας. Από πουλιά που αποτυπώνουν την πραγματική δίνη μέχρι τα αξιόπιστα ράμπες αλιείας, γραμμές και αξεσουάρ, οι προϊόντα της Rapala είναι σχεδιασμένα για να αναβαθμίσουν την εμπειρία του αλιεία. Αν είστε ένας εμπειρογνωμόνας αλιευτής ή μόλις αρχίζετε την πορεία του αλιείας σας, η σταλιά της Rapala στην καινοτομία και την εξειδίκευση εγγυάται ότι θα έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε την ώρα σας στο νερό μια μνήμη.

Μια σταλιά εξειδίκευσης στον εξοπλισμό αλιείας

Ο εξοπλισμός αλιείας της Rapala αφορά μια μεγάλη γκάμα εργαλείων και αξεσουάρ σχεδιασμένα για να ενισχύσουν την εμπειρία του αλιεία. Από υψηλής ποιότητας μαϊμούδες αλιείας μέχρι κουτιά και εργαλεία απαραίτητα, η Rapala σας βεβαιώνει ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για μια επιτυχημένη μέρα στο νερό. Οι ράμπες αλιείας της Rapala σχεδιάστηκαν για να παρέχουν και αισθητική και ισχύ, απαραίτητες ιδιότητες για μια επιτυχημένη καταγραφή. Οι γραμμές αλιείας είναι οι ανώνυμοι ήρωες των αλιευτών, και οι γραμμές αλιείας της Rapala είναι διάσημες για την ισχύ τους και την αντοχή τους. Αν θέλετε μονοφιλάμεντο, φλουοροκαρβόνιο ή μπρειδισμένες γραμμές, η γκάμα της Rapala σας βεβαιώνει ότι θα έχετε τη σωστή γραμμή για την εφαρμογή του αλιεία. Οι θήκες των ραμπών της Rapala είναι σχεδιασμένες για αλιευτές που χρειάζονται μια χειρονομία χωρίς χέρια.
Τα πουλιά της Rapala είναι διάσημα στον κόσμο του αλιεία. Οι καινοτόμες διαμορφώσεις και τα ζωντανά σχέδια των πουλιών αυτών κάνουν τα αδύνατα να απορροφηθούν από μια ευρέως διαμορφωμένη ποικιλία ειδών ψαριών. Από τα κλασικά Rapala Original Floating Minnows μέχρι τα ειδικά πουλιά για συγκεκριμένες συνθήκες αλιείας, η Rapala προσφέρει ένα θησαυρό επιλογών για κάθε αλιευτή. Τα κρανκμπέιτ είναι αγαπημένα μεταξύ αλιευτών μπας και γουάλσεϊ, και τα κρανκμπέιτ της Rapala δεν είναι εξαίρεση. Τα κρανκμπέιτ της Rapala βυθίζονται