Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Akami

Over Akami
"Akami

Sinds de oprichting in 2010 heeft Akami zich gevestigd als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige visuitrusting, gericht op zowel beginnende als ervaren vissers. Met een onvermoeibare zoektocht naar innovatie en een toewijding aan kwaliteit, heeft Akami een reputatie opgebouwd voor het produceren van uitzonderlijke hengels, molens, kunstaas en accessoires die vissers in staat stellen om elke visuitdaging aan te gaan.
De uitgebreide range visuitrusting van Akami omvat een diverse reeks producten die nauwgezet zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende visstijlen en -technieken. Of je nu een fervent werphengelaar bent die op zoek is naar krachtige werphengels of een finesse-gerichte visser die ultra-gevoelige spinmolens zoekt, Akami heeft de perfecte tools om jouw viservaring naar een hoger niveau te tillen.
De spinmolens van Akami staan bekend om hun soepele werking, uitzonderlijke duurzaamheid en geavanceerde functies die het werpen en lijnbeheer verbeteren. Van de lichte en wendbare Vinta spinmolen tot de stevige en krachtige Velam surfcasting molen, het molenassortiment van Akami voorziet in de behoeften en voorkeuren van elke visser.
De hengels van Akami zijn ontwikkeld met hoogwaardige materialen en hebben innovatieve ontwerpen die zorgen voor uitzonderlijke werpkracht, gevoeligheid en actie. Van de veelzijdige en betaalbare Yonago surfcasting hengel tot de hoogwaardige Solaris Special surfcasting hengel, de hengelselectie van Akami zorgt ervoor dat je het juiste gereedschap hebt voor elke vis situatie.
De kunstaas van Akami is nauwgezet ontworpen om natuurlijk aas na te bootsen en roofzuchtige instincten te triggeren. Van hardbodied aasvisjes en poppers tot zachte aasjes en jigs, de kunstaascollectie van Akami biedt vissers een uitgebreid scala aan opties om zelfs de meest kieskeurige vis te verleiden.
De rugzakken en kunstaastassen van Akami zijn ontworpen om vissers voldoende opbergruimte en georganiseerde compartimenten te bieden voor al hun visbenodigdheden. Van de compacte en lichtgewicht Zettai Lures tas tot de ruime en duurzame Two Seas Special H rugzak, de gear-oplossingen van Akami zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor je volgende visavontuur.
De onwrikbare toewijding van Akami aan innovatie heeft geleid tot de ontwikkeling van baanbrekende visproducten die de grenzen van prestaties verleggen. Van geavanceerde molenontwerpen tot geavanceerde hengelconstructietechnieken, Akami streeft er voortdurend naar om vissers te voorzien van de tools die ze nodig hebben om nieuwe niveaus van vis succes te bereiken.
De passie van Akami voor vissen gaat verder dan alleen productontwikkeling. Het merk is actief betrokken bij de visgemeenschap, biedt educatieve middelen, organiseert vis evenementen en ondersteunt initiatieven voor natuurbescherming. Via deze inspanningen bevordert Akami een gedeelde passie voor de sport en promoot het verantwoorde en duurzame vispraktijken.
Met een diep begrip van de behoeften van de visser en een onwankelbare toewijding aan innovatie, blijft Akami de standaard zetten voor uitmuntendheid in visuitrusting. Of je nu een ervaren visser bent of net begint, Akami heeft de tools en middelen om jou in staat te stellen om de wonderen van de onderwaterwereld te verkennen en elke visuitdaging te overwinnen."