Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Daiwa

Over Daiwa
Daiwa, een pionier op het gebied van visuitrusting, heeft sinds de oprichting schitterende hengelsport opnieuw gedefinieerd. Met een onwankelbaar engagement voor innovatie, precisie en duurzaamheid is Daiwa een vertrouwde naam geworden bij hengelaars van alle vaardigheidsniveaus. Het bedrijf werd in 1958 in Japan opgericht en de reis begon met het streven om uitzonderlijke vistuig te maken dat traditie verenigt met state-of-the-art technologie. In de loop der decennia heeft Daiwa´s ontembare streven naar perfectie het bedrijf naar de voorhoede van de industrie gevoerd, waardoor het de trouw heeft verdiend van hengelaars over de hele wereld.
Kortom, het verleden van Daiwa is gegrift in hun zoektocht naar uitmuntendheid in het hengelen. Met een vermaard verleden en een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige vistuig, blijft Daiwa hengelaars over de hele wereld inspireren, waardoor elke vistocht wordt gekenmerkt door precisie, duurzaamheid en de kick van de vangst. Of het nu gaat om het bevechten van geduchte gamefish in zout water of het achtervolgen van zoetwatersoorten, Daiwa vistuig biedt ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid.

Daiwa Verhef uw vissersuitmuntendheid

Daiwa molen verbeelden het toewijding van het merk aan technisch briljantie. Van spinning tot baitcasting biedt Daiwa een gevarieerd aanbod aan rollen dat aansluit bij elke visserijstijl. Daiwa spinnenrollen, die bekendstaan ​​om hun soepele retrieves en precieze dragsystemen, worden gewaardeerd door hengelaars die zoeken naar veelzijdigheid en controle in hun vistochten. Daiwa visrollen zijn een getuigenis van het engagement van het merk in technologische vooruitgang. Deze rollen zijn het resultaat van uiterst zorgvuldig vakmanschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologieën zoals Magsealed om de duurzaamheid, waterbestendigheid en levensduur te verbeteren.
Daiwa elektrische rollen vertegenwoordigen de toetreding van het merk tot de moderne hengelsport. Deze rollen combineren traditionele hengelwaarden met het gemak van automatisering. Ontworpen om diepzeeuitdagingen aan te gaan, bieden Daiwa elektrische rollen ongekende kracht en precisie, waardoor ze een voorkeurskeuze zijn onder diepzeefanaten en commerciële hengelaars. Daiwa spinnenrollen zijn het toppunt van technisch vakmanschap. Gemaakt met precisietandwielen en soepele bal-bearing systemen, waarborgen ze een naadloze opname en een onberispelijke lijnbeheer. Hengelaars die fijnevistuig en fijnheidstechnieken waarderen, vinden Daiwa spinnenrollen een onmisbaar hulpmiddel.
Ter aanvulling op zijn mollenaanbod, zijn Daiwa-stokken een harmonieuze combinatie van design-innovatie en hengelvaardigheid. Daiwa-stokken voldoen aan verschillende visserijstijlen, zowel zoet als zout water. Met een focus op balans, gevoeligheid en kracht, bieden deze stokken hengelaars de hulpmiddelen die ze nodig hebben om diverse visscenario's te overwinnen. Daiwa bait casters verbeelden het engagement van het merk in precisie-casting. Ontworpen met geavanceerde remsystemen en ergonimische ontwerpen, bieden deze rollen hengelaars ongeëvenaarde controle over hun presentaties. Daiwa-stokken zijn de hoogtepunten van ontwerpinnovatie. Gemaakt met precisie-tandwielen en soepele bal-bearing systemen, waarborgen ze een naadloze opname en een onberispelijke lijnbeheer. Hengelaars die fijnevistuig en fijnheidstechnieken waarderen, vinden Daiwa-stokken een onmisbaar hulpmiddel.