Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Fox International

Over Fox International
Fox International is een toonaangevende naam in de wereld van het vissen, bekend om zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en uitmuntendheid. In 1967 opgericht in het Verenigd Koninkrijk door Cliff Fox, heeft het merk een rijke geschiedenis en een onwankelbaar toewijding om vissers te voorzien van topvisspullen.
Fox International is een merk met een bewogen verleden en een sterke reputatie voor het leveren van topkwaliteitsvisspullen en accessoires. Of je nu een ervaren visser bent of net begint, Fox International's toewijding aan innovatie en uitmuntendheid schitteren door in haar uitgebreide reeks producten, waaronder visspullen, molen, hengels, lijnen, verlichting oplossingen en kleding. Met Fox International aan je zijde, kun je je visexperience verhogen en optimaal genieten van de geweldige buitenlucht.

Het verhogen van de viservaring

In het hart van Fox International's aanbod ligt een uitgebreid assortiment visspullen ontworpen om te voldoen aan vissers van alle niveaus en visserijvoorkeuren. Of je nu into carpvissen, zeevissen, roofvissen of wedstrijdvissen bent, Fox International vissen heeft de apparatuur om je visexperience te verhogen. Fox International's visspullen zijn beroemd om hun duurzaamheid en prestaties. Van vishutten en bivvies tot vishozen en accessoires, hun producten zijn gemaakt om de elementen te doorstaan en de allergrootste comfort en gemak te bieden aan vissers.Fox International vismolens zijn ontworpen om een ​​soepele en betrouwbare prestatie op het water te bieden. Een cruciaal onderdeel van elke vissersgereedschapskist, Fox International hengels zijn ontworpen met precisie en gevoeligheid in het achterhoofd. Hun hengels zijn vervaardigd om uitstekende werpafstand en precisie te leveren, terwijl ze tegelijkertijd een comfortabele grip en optimale controle garanderen. Vislijnen zijn de verbinding tussen vissers en vissen, en Fox International begrijpt hun belang. Fox International vislijnen staan ​​bekend om hun sterkte, duurzaamheid en lage geheugen, zodat je met vertrouwen en controle kunt werpen. Fox International gaat niet alleen over visspullen; ze bieden ook hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor vissers. Of je nu koplampen nodig hebt voor nachtvissen of lantaarns voor kamperen, Fox International verlichting producten zijn ontworpen om je vistochten te verlichten. Comfortabele en functionele kleding is essentieel voor elke visser, en Fox International kleding is ontworpen om aan die behoeften te voldoen. Van waterdichte jassen tot ademende shirts en duurzame vistrousers, hun kleding zorgt ervoor dat je voorbereid bent op wat de elementen ook op het water naar je toe gooien.