Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kinderkleding

Kinderkleding vis- en zeilsport

Vind een breed scala aan Kinderkleding-producten voor vis- en zeilsport. Ontdek de beste deals bij waveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kinderkleding

Merken in Kinderkleding

Hoe kies je viskleding voor kinderen?

Hoeden en petten

Als het om hoeden en petten voor kinderen gaat, zijn er verschillende opties beschikbaar om ze tegen de zon te beschermen en comfortabel te houden. Vissershoeden en petten zijn speciaal ontworpen voor sportvissers. Zoek naar hoeden en petten die UPF bescherming bieden.

Jassen en sweatshirts

Jassen en sweatshirts beschermen tegen wind, regen en koude temperaturen, waardoor kinderen comfortabel blijven en kunnen genieten van hun viservaring. Sommige vissersjassen en sweatshirts zijn ontworpen met ingebouwde bescherming tegen de zon, zoals UPF classificaties, om kinderen te beschermen tegen schadelijke UV stralen.

Broek

Broeken beschermen verschillende elementen tijdens het vissen, zoals blootstelling aan de zon, bijtende insecten en doornige vegetatie. Broeken kunnen de huid helpen beschermen tegen schadelijke UV stralen en het risico op zonnebrand verminderen. Bovendien kunnen ze fungeren als een barrière tegen muggenbeten en andere insectengerelateerde ongemakken.

Rashguard T shirts

Rashguards fungeren als een barrière tussen de huid van het kind en deze elementen, waardoor de kans op snijwonden, schaafwonden en irritaties die kunnen optreden tijdens visserijactiviteiten wordt verkleind. Rashguards zijn doorgaans gemaakt van lichtgewicht, ademende en sneldrogende materialen, zoals nylon of polyestermengsels.

Zonnebril

Zonnebrillen met gespecialiseerde lenskleuren, zoals amber of koper, kunnen de zichtbaarheid verbeteren door het contrast te vergroten en een betere dieptewaarneming te bieden. Een zonnebril beschermt de ogen tegen rondvliegende haken, kunstaas of andere visuitrusting die per ongeluk in het gezicht terecht kunnen komen tijdens het werpen of binnenhalen van vis.

Badkleding

Badkleding die voor kinderen is ontworpen, bevat vaak functies die de veiligheid vergroten. Ze zijn meestal gemaakt van materialen die drijfvermogen en isolatie bieden, waardoor kinderen kunnen blijven drijven en de lichaamstemperatuur in het water op peil kunnen houden. Speciaal op maat gemaakte badkleding voor kinderen zorgt voor comfort tijdens wateractiviteiten.

T shirts en overhemden

T shirts en overhemden zijn doorgaans ontworpen met lichtgewicht, ademende en sneldrogende materialen, die comfort en bescherming bieden tijdens buitenactiviteiten. Ze beschermen kinderen tegen schadelijke UV stralen, waardoor het risico op zonnebrand wordt verminderd. T shirts en shirts hebben vaak ontwerpen met een aquatisch thema, het leven in de zee of berichten over natuurbehoud.

Meer over kinderkleding
Meer over kinderkleding, waaronder gezichtsmaskers, pakken, neopreen wetsuits, handschoenen en ondergoed. Je kunt deze gezichtsmaskers, pakken, neopreen wetsuits, handschoenen en ondergoed kopen van deze merken: Helly Hansen , Lalizas , Brandit , Zhik , JLC , Mivardi en Salty Crew .
Bij het kiezen van viskleding voor kinderen moet je rekening houden met comfort, bescherming en functionaliteit voor hun viservaring. Hier zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van viskleding voor kinderen :

Comfortabele kleding:
Kies voor lichtgewicht, ademende kleding gemaakt van materialen zoals katoen of vochtafvoerende synthetische stoffen. Deze materialen zorgen ervoor dat kinderen zich comfortabel voelen, vooral bij warm weer of tijdens fysieke activiteiten.
Kies kleding die gemakkelijke beweging en flexibiliteit mogelijk maakt, zodat kinderen comfortabel kunnen werpen, oprollen en bewegen tijdens het vissen.

Zon bescherming:
Zoek naar kleding die bescherming biedt tegen de zon om kinderen te beschermen tegen schadelijke UV stralen. Overweeg kleding met UPF classificatie Ultraviolet Protection Factor voor extra bescherming tegen de zon.
Shirts en broeken met lange mouwen kunnen een betere dekking bieden, terwijl hoeden of petten met een brede rand en nekflappen het gezicht, de nek en de oren tegen de zon kunnen beschermen.

Bescherming tegen weersinvloeden:
Overweeg kleding die geschikt is voor het weer en geschikt is voor verschillende visomstandigheden. Waterdichte of waterbestendige jassen of regenjassen kunnen handig zijn bij nat of regenachtig weer. Gelaagdheidsopties maken aanpassingen in veranderende weersomstandigheden mogelijk.

Functionaliteit en duurzaamheid:
Kies viskleding met functionele kenmerken, zoals zakken voor het opbergen van kleine spullen zoals haken, aas of kleine visgereidozen.
Zoek naar duurzame kleding die bestand is tegen buitenactiviteiten en mogelijke slijtage.
Zichtbaarheid en veiligheid:
Felgekleurde kleding of kleding met reflecterende elementen kan de zichtbaarheid verbeteren, vooral als kinderen in de buurt van water of in gebieden met weinig licht vissen.
Overweeg kleding met reflecterende plekken of accenten voor meer zichtbaarheid en veiligheid.