Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Lineaeffe

Over Lineaeffe
Lineaeffe, een naam die synoniem staat voor uitmuntendheid in het vissen, heeft sinds zijn oprichting zijn stempel gedrukt op de hengelsport. Met een erfenis van meer dan vier decennia heeft Lineaeffe constant topkwaliteit vistechniek geleverd, waardoor het de vertrouwen en trouw van vissers over de hele wereld heeft verdiend.
Lineaeffe´s reis vanaf zijn oprichting tot aan zijn huidige status als een toonaangevend vistechniekmerk is gekenmerkt door toewijding aan kwaliteit, innovatie en de tevredenheid van vissers over de hele wereld. Of je nu een beginner bent of een ervaren pro, Lineaeffe´s uitgebreide assortiment aan vismolens, hengels, surfcasting hengels, spinning hengels, spinning molens en keepnetten zal je vistechniek verbeteren en je met blijvende herinneringen aan je vistochten achterlaten. Met Lineaeffe koop je niet alleen vistechniek, maar je investeert in een traditie van uitmuntendheid die generaties lang duurt.

Pionier van Uitmuntendheid in Vistechniek

Lineaeffe´s toewijding aan kwaliteit is duidelijk te zien in zijn uitgebreide assortiment aan vistechniek, elk ontworpen om de visexperience te verbeteren. Van vismolens tot hengels en accessoires, Lineaeffe vistechniek biedt zowel voor beginners als ervaren vissers. Lineaeffe vismolens zijn een getuigenis van precisie-engineering. Gemaakt van geavanceerde materialen en met de nieuwste technologie, bieden deze molens een soepele werking, uitzonderlijke lijnbeheer en superieure drag-systemen. Of je nu aan zoet- of zoutwatervissen doet, Lineaeffe biedt een molen voor ieders specifieke behoeften. Lineaeffe hengels staan bekend om hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Ontworpen om verschillende vissituaties aan te kunnen, zijn deze hengels licht maar stevig, met uitstekende gevoeligheid en kracht. Met Lineaeffe kunnen vissers met vertrouwen op zoek gaan naar hun favoriete prooi, van forel in bergstromen tot marlijnen in de open zee. Voor degenen die gepassioneerd zijn door surfcasting, zijn Lineaeffe´s surfcasting hengels ongeëvenaard. Ontworpen voor lange afstand worpen en optimale controle, zorgen deze hengels ervoor dat je aas met precisie en efficiëntie de verste punten aan de kust bereikt.
Spinning-enthousiastelingen zullen het assortiment Lineaeffe spinning hengels waarderen, ontworpen om preciesheid en controle te bieden bij het worpen en terughalen. Deze hengels maken het achtervolgen van baars, snoek en andere zoetwatervissen tot een spannende ervaring. Lineaeffe spinning molens passen perfect bij hun spinning hengels, waardoor een vloeiende visexperience ontstaat. Deze molens bieden een uitstekende lijnleg, soepele terugwinning en een comfortabele grip, waardoor het gemakkelijker wordt om je geliefde prooi op te halen. Lineaeffe begrijpt het belang van verantwoord vissen, en hun keepnet is een getuigenis van dit engagement. Deze netten zijn ontworpen om de veiligheid en het welzijn van gevangen vis te waarborgen terwijl ze wachten op hun vrijlating. Lineaeffe keepnetten zijn vervaardigd met visvriendelijke materialen en bieden een veilige opsluiting zonder de vis te verwonden.