Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Nuova Rade

Over Nuova Rade
Nuova Rade is een topbedrijf dat al meer dan 60 jaar plastic vaarequipment en accessoires ontwikkelt, ontwerpt en presenteert. Met jarenlange industriële ervaring in de gemeenschap heeft Nuova Rade aan de vraag van zeilers en vaarexperts over de hele wereld voldaan. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder boothaken, brandstoftanks, reddingsboeien en luiken. Ze bieden de kwaliteit en betrouwbaarheid van elk van de producten die ze onder strenge kwaliteitscontrole maken.
Het assortiment van het merk bevat een gemengde reeks mariene onderdelen en accessoires, waaronder maar niet beperkt tot bootluiken, terras- en kajuithardware, bootzetels, watertanks en veiligheidsuitrusting. Nuova Rades producten worden ontwikkeld met een scherp begrip van het extreme mariene milieu, waardoor ze langdurig, corrosiebestendig en bestand tegen de uitdagingen van het leven in de oceaan zijn.
Nuova Rade is toegewijd aan het verbeteren van het vaaravontuur door praktische en goed vervaardigde oplossingen aan te bieden voor zowel recreatieve als geschoolde zeelieden. Hun kwaliteitsbelofte is duidelijk in hun strenge testprocedures en naleving van internationale maritieme standaarden. Of u nu een kleine recreatieboot of een detailhandelsvaartuig uitrust, Nuova Rades uitgebreide productcatalogus biedt een ruime keuze aan maritieme uitrusting om aan uw specifieke eisen te voldoen. Boaters en maritieme liefhebbers over de hele wereld vertrouwen.

Nuova Rade vissen en bootuitrusting

Nuova Rade boottoilet is gemaakt van stabiele materialen die bestand zijn tegen extreme mariene omstandigheden, waaronder corrosiebestendig plastic en roestvrijstalen onderdelen. Dit garandeert de duurzaamheid van het toilet, zelfs onder moeilijke omstandigheden.
Nuova Rade visequipment heeft verschillende producten, waaronder adapters, ankers, dozen, handvatten, uitbreidingen en andere accessoires die nuttig zijn voor het vissen.
Nuova Rade bootverlichting maakt gebruik van energie-efficiënte LED-technologie. LED-lampen zijn duurzaam, verbruiken weinig stroom en geven weinig warmte af, waardoor ze geschikt zijn voor maritieme toepassingen.
Nuova Rade bootuitrusting staat bekend om hoogwaardige, duurzame en betrouwbare maritieme accessoires, waardoor het een bekende keuze is onder zeilers en boaters over de hele wereld.
Nuova Rade bootveiligheid is een cruciaal aandachtspunt voor iedereen die een kleine recreatieboot, een vissersvaartuig, een zeilboot of een groter detailhandelschip bestuurt.
Nuova Rade bad voor boten zijn meestal compact van afmetingen om in de smalle ruimte aan boord van een boot of jacht te passen. Bootbaden komen meestal met accessoires zoals een spuit, douchekop en afvoer.
Nuova Rade verlichting dient verschillende doeleinden, waaronder navigatie, bescherming, interne verlichting en sfeer. Nuova Rades verlichtingsartikelen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften en uitdagingen van het mariene milieu te voldoen.