Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Okuma

Over Okuma
"Okuma is een gerenommeerd Taiwanees bedrijf dat sinds 1986 kwaliteitsvismolens produceert met geavanceerde materialen en dynamische ontwerpen voor zowel zoetwater als zoutwater. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige hengels en molens. Het bedrijf heeft volledig eigendom distributiebedrijven in de Verenigde Staten en Japan, met productiefaciliteiten en R&D-centra in Taiwan en China. Okuma visserij streeft ernaar om de ultieme viservaring te bieden aan vissers door de beste vismolens en hengels aan te bieden die bekend staan ​​om hun lichtgewicht en precisie. Okuma biedt kwalitatief hoogwaardige en betaalbare hengels zoals spinhengels, vlieghengels, dobberhengels; en vismolens, waaronder baitcast, trolling, spin en vlieg molens om te voldoen aan de eisen van klanten.
Okuma vismolens zijn ontwikkeld om te voldoen aan de verschillende behoeften van vissers en bieden een breed scala aan keuzes, van lichte modellen voor finesse visserij tot zware hengels voor het aanpakken van grote vissoorten. Okuma hengels zijn voorbereid met precisie, door gebruik te maken van geavanceerde materialen en technologieën om optimale functionaliteit en gevoeligheid te bieden, waardoor vissers de subtielste beten kunnen detecteren en uitstekende werpafstanden kunnen bereiken. Als aanvulling op hun hengelcollectie zijn Okuma vismolens ontwikkeld voor duurzaamheid en nauwkeurigheid. De nadruk van Okuma op geavanceerde technologie en vakmanschap zorgt ervoor dat hun molens een soepel en betrouwbaar slipmechanisme, uitstekend lijnbeheer en gebruiksvriendelijke functies bieden.

Okuma collectie vismolens en hengels

Okuma molens staan ​​bekend om verschillende kwaliteiten en eigenschappen die ze populair maken onder vissers.
Okuma hengels zijn geconstrueerd met behulp van geavanceerde materialen en technologieën om optimale functionaliteit en gevoeligheid te bieden. Deze materialen kunnen onder meer koolstofvezel, grafiet en andere composieten bevatten die bijdragen aan stabiliteit, duurzaamheid en responsiviteit.
Okuma vislijnen zijn essentiële onderdelen van de uitrusting van elke visser. Deze lijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals monofilament, fluorocarbon en gevlochten lijnen, om verschillende visomstandigheden aan te passen.
Okuma spinmolens bieden een breed scala aan spinmolens die geschikt zijn voor zowel zoetwater als zoutwater vissen. Deze molens staan ​​bekend om hun soepele slipmechanisme, precisietechniek en uitstekend lijnbeheer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om te passen bij verschillende visstijlen.
Okuma vis trollende molens zijn speciaal ontworpen voor offshore en trollende visserij. Trolmolens zijn meestal groter en robuuster om te voldoen aan de behoeften van het trollen voor grotere vissen in open water. Ze hebben over het algemeen hogere lijncapaciteiten en zwaardere structuren.
Okuma vismolens worden vaak geprezen om hun solide en duurzame constructie. Ze zijn gemaakt om te weerstaan ​​aan de eisen van verschillende visomstandigheden, of deze nu in zoetwater of zoutwater zijn.