Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Plastimo

Over Plastimo
Plastimo is al sinds 1963 een wereldwijd erkend merk dat zeilers en watersporters al meer dan zes decennia lang vertrouwen. Het bedrijf heeft zichzelf als een toonaangevende naam in de maritieme industrie gevestigd, met een uitgebreid aanbod aan nautische producten en accessoires die voldoen aan de behoeften van zeilers, botenliefhebbers en maritieme avonturiers. Plastimos commitment aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid heeft deze merk tot de meest gekozen gemaakt voor alles wat met maritiem te maken heeft.
Plastimo is al decennia lang een vertrouwde metgezel van de maritieme gemeenschap, met een breed scala aan nautische producten die de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit vooropstellen. Van kleding tot materiaal voor boten, van dekuitrusting tot maritieme kaarten, van zaklampen tot kompassen, van zonnebrillen tot schoenen, Plastimo blijft het merk van keuze voor wie uitmuntendheid zoekt in al hun maritieme ondernemingen.

Navigeren naar Excellentie sinds 1963

Plastimos collectie van nautische kleding is ontworpen om stijl en functionaliteit te combineren. Plastimo nautische kleding houd je er stijlvol uitzien en zorgen tegelijk voor dat je droog en comfortabel blijft tijdens je zeeadventures. Plastimos toewijding aan maritiem uitmuntendheid strekt zich uit tot materiaal voor boten en accessoires, waaronder bootvering, haken en rigging componenten. Deze producten zijn ontworpen om de barre maritieme omgeving te weerstaan, waardoor de veiligheid en levensduur van je vaartuig gewaarborgd is. Plastimos dekuitrusting omvat een assortiment aan items die essentieel zijn voor een vlotte zeereis. Plastimo dekuitrusting zorgt ervoor dat je de juiste tools hebt om je tijd op het water aangenaam en zorgeloos te maken.
Het navigeren over de zeeën vereist precieze informatie, en Plastimo levert met hun maritieme kaarten. Met Plastimo maritieme kaarten kun je je route met vertrouwen uitzetten. Als het donker wordt of als je je in een donkere hut bevindt, komen Plastimo zaklampen je te hulp. Deze robuuste en betrouwbare zaklampen zijn gemaakt om de eisen van de maritieme omgeving te weerstaan. Voor precieze navigatie is een betrouwbare kompas essentieel. Plastimo biedt een reeks van kompassen die speciaal voor maritiem gebruik ontworpen zijn, waardoor betrouwbare lezingen en afhankelijke prestaties gegarandeerd worden. Vertrouw op Plastimo kompassen om je op de juiste koers te houden.
Het beschermen van je ogen tegen het schitterende zonlicht is cruciaal op het water. Plastimo zonnebrillen bieden zowel stijl als UV-bescherming, met polariserende lenzen die het schitteren reduceren, waardoor je helder en comfortabel kunt zien, zelfs in de helderste omstandigheden. Plastimos toewijding aan comfort en functionaliteit strekt zich uit tot hun schoeisel. Hun nautische schoenen zijn ontworpen om een uitstekende grip te bieden op natte oppervlakken, waardoor stabiliteit gewaarborgd is tijdens het boord. Met Plastimo schoenen kun je met vertrouwen bewegen rond je boot.