Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Savage Gear

Over Savage Gear
Savage Gear

Savage Gear is een van de meest erkende merken wereldwijd in de roofvisindustrie. Met een kantoor in Denemarken, innoveert, creëert en verkoopt Savage Gear producten aan een groot aantal landen in Azië, Amerika, Europa en Australië via verschillende distributeurs en agenten. Creatie is altijd een element geweest van Savage Gear. Ze streven ernaar om realistische kunstaas te maken die de problemen van vissers tijdens dagelijkse visserij overwinnen. Hun creatieve kunstaas en hoogwaardige vistuig hebben hen een naam gegeven om rekening mee te houden in de sector van de roofvisserij.
Savage Gear is een bekend merk in de wereld van vissen en outdoor liefhebbers, bekend om hun toewijding aan creatie, hoogwaardige producten en liefde voor het vissen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin, heeft Savage Gear altijd baanbrekende vistuigen en apparatuur geleverd die voldoen aan de verschillende behoeften van vissers van alle niveaus.
Aan de kern van de filosofie van Savage Gear staat de loyaliteit om de grenzen van de visserijtechnologie te verleggen. Het merk is voortdurend bezig met onderzoek en productie, en werkt onvermoeibaar om aas, kunstaas, hengels en accessoires te maken die de viservaring verbeteren. Hun creatieve ontwerpen integreren natuurlijke en levensechte details om een breed scala aan vissoorten aan te trekken, waardoor elke worp een spannend avontuur wordt.

Savage Gear collectie van vistuig en apparatuur

Savage Gear spinhengels zijn met precisie en innovatie ontworpen om vissers de juiste tools te bieden om verschillende visuitdagingen aan te gaan. Savage Gear produceert een assortiment spinhengels ontwikkeld voor zowel zoetwater- als zoutwatervissen.
Savage Gear vistuig is ontworpen om hun andere productaanbod compleet te maken. Naast hengels en reels biedt Savage Gear een uitgebreid assortiment vistuig, waaronder visdozen, vislijnen en andere visaccessoires.
Savage Gear baitcasting hengels zijn gemaakt om de gevoeligheid en kracht te bieden die nodig is voor nauwkeurig werpen en voldoende haakzetten.
Savage Gear kunstaas collectie omvat zachte kunststoffen, harde aasjes, swimbaits en meer om een breed scala aan vissoorten aan te trekken in verschillende visomstandigheden.
Savage Gear herenkleding bevat shirts, jassen en andere kleding die zich richt op comfort, functionaliteit en mode tijdens het vissen.
Savage Gear viskleding omvat vishoeden, shirts, broeken en andere accessoires ontwikkeld om vissers te beschermen tegen de elementen en hen comfortabel te houden tijdens lange visreizen.
Savage Gear visrollen completeren hun aanbod van hengels. Deze rollen zijn gemaakt voor zacht werpen en ophalen, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van het gereedschap van een visser.