up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Shimano Fishing

Rollen

Rollen

STAVEN

STAVEN

Kunstaas

Kunstaas

Vislijnen

Vislijnen

Accessoires voor haspels

Accessoires voor haspels

kleding

kleding

Categorieën

Dames Kleding

Hengels

Heren Kleding

Lokaas

Spoelen

Tassen en Hoezen

Visuitrusting

Alles( Shimano Fishing )

Shimano fishing

Shimano is een van de toonaangevende merken die alle soorten hoogwaardige visspullen aanbiedt. Shimano Fishing is een Japans merk dat in 1970 de vishandel oprichtte en zijn hoofdkantoor heeft in Sakai, Osaka Prefectuur. Het merk heeft zich ingezet om de meest innovatieve producten met grote precisie te creëren gedurende al deze jaren. De geavanceerde technologie maakt al deze producten het beste voor het ultieme vissen.
Shimano Fishing heeft zich gecommitteerd aan het maken van de perfecte producten door voortdurend de kenmerken te verbeteren en dagelijks nieuwe en moderne technieken te introduceren. Gemaakt met premium kwaliteit materiaal en de beste grip om een goed comfortniveau te bieden. Shimano biedt alles wat je nodig hebt voor het vissen om je reis relaxter en leuker te maken. Naast het aanbieden van de beste kwaliteit, biedt het bedrijf ook gecertificeerde en geteste producten.

Shimano biedt een uitstekende variëteit aan visserijtechnieken

Shimano biedt topklasse uitrusting met veel verschillende modellen voor iedere vereiste. Het merk heeft een breed scala aan Shimano hengels, die in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn voor iedereen. Deze hengels zijn verkrijgbaar in een serie opties met goede spinningfeatures om op het hoogste niveau te presteren. Ook Shimano molen komen met veel features en een geweldige spinningcapaciteit. Door deze functie zijn ze de meest populaire molens onder hengelaars omdat ze de waarde hiervan kennen.
Een ander geweldig product is de Shimano hengelstok, het beste vistuig. De high-class hengelstokken zijn perfect ontworpen om de beste ervaring te bieden voor lichte of zoetwatervissen.
Naast het vistuig, biedt het merk ook andere visserij-gerelateerde items zoals schoenen en rugzakken. Shimano visschoenen zijn perfect voor vissen op zowel op-boot als off-boot vissen. Ze zijn gemaakt met snel drogend mesh-materiaal om de hele dag een groter comfort te bieden. Deze schoenen zijn zeer licht van gewicht met open ontwerpen en antislip zolen om je gemakkelijk te laten staan ​​op natte en gladde oppervlakken zoals de dekken. Als laatste is de Shimano vissersrugzak de perfecte optie voor elke vistocht. Ze zijn de meest duurzame met een zwaar materiaal voor moeilijke omstandigheden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden