up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Spoelen

Spinning - Kleur: Zwart

()
load

Wat is spinnen in de visserij?

Spinnen bij het vissen verwijst naar een specifieke vistechniek en duidt ook op een type visserij reel en hengelcombinatie die bij deze techniek wordt gebruikt. Hier is een uitsplitsing:

Vistechniek: Spinning is een veelzijdige en populaire vistechniek waarbij een visser kunstaas of aas werpt met behulp van een spinhengel en molenopstelling. Het werpen wordt doorgaans gedaan door de vislijn los te maken van de vaste spoel van de draaiende haspel met behulp van een techniek waarbij u de lijn met de wijsvinger vasthoudt of de beugelarm van de molen gebruikt. Hierdoor kan het aas of aas gemakkelijk en nauwkeurig in het water worden geworpen.
Draaiende molen en hengel : Een draaiende molen, ook bekend als een molen met vaste spoel, is ontworpen met een open spoel waardoor de vislijn soepel kan afwikkelen tijdens het werpen. De molen is onder de spinhengel gemonteerd en is voorzien van een beugelarm die de lijn op de spoel geleidt. De spinhengel wordt gekenmerkt door grote geleiders die naar beneden gericht zijn, waardoor de lijn vrij kan stromen tijdens het werpen.
Veelzijdigheid: Spinning wordt door vissers algemeen gewaardeerd vanwege de veelzijdigheid ervan. Hiermee kunnen vissers verschillende soorten kunstaas werpen, zoals spinners, lepels, pluggen, zacht plastic aas en levend aas, om zich te richten op een breed scala aan vissoorten in zoet en zoutwateromgevingen.
Gebruiksgemak: Spinuitrusting is relatief eenvoudig te gebruiken, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren vissers. De techniek vereist minder vaardigheid bij het werpen in vergelijking met sommige andere vismethoden.
Toepassingen: Spinning kan worden gebruikt in verschillende visscenario´s, waaronder werpen vanaf de kust, vissen vanaf pieren of dokken, trollen en zelfs lichte offshore visserij. Het is effectief voor het vangen van baars, forel, panfish, snoekbaarzen, snoek, snook, roodbaars en vele andere soorten.
Lijn ophalen : Bij het ophalen van de lijn na het werpen, draait de visser aan de hendel van de draaiende haspel om het aas of kunstaas binnen te halen. Het ontwerp van de draaiende haspel zorgt voor soepel ophalen van de lijn en aanpassing van de sleep om de vis te spelen en te landen.
Spinning bij het vissen omvat zowel een specifieke werptechniek als het gebruik van draaiende molens en hengels, waardoor vissers een veelzijdige en effectieve methode wordt geboden voor het vangen van verschillende vissoorten in verschillende omgevingen. Je kunt een draaiende molen kopen bij Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Hart en Mikado .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden