Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Visuitrusting

Visuitrusting

Vind een breed scala aan Visuitrusting-producten voor vis- en zeilsport. Ontdek de beste deals bij waveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Visuitrusting

Merken in Visuitrusting

Welke visuitrusting heb ik nodig?

Tassen:

Visgereitassen zijn speciaal ontworpen voor vissers om hun vistuig, zoals molens, kunstaas, haken, lijnen en andere accessoires, in te vervoeren. Grotere tassen zijn ideaal voor het vervoeren van grotere visuitrusting, zoals molens, hengelbuizen, visnetten en andere grote voorwerpen.

Bivak:

Een bivak is een lichtgewicht, draagbare en compacte schuilplaats die door vissers en buitenliefhebbers wordt gebruikt voor overnachtingen tijdens visreizen. Bivaks zijn ontworpen voor minimalistisch kamperen en bescherming tegen de elementen. Met de juiste voorbereiding en uitrusting kunt u genieten van een comfortabele en onvergetelijke buitenervaring.

Downriggers:

Downriggers worden veel gebruikt in de visserij om vissers te helpen specifieke diepten te bereiken en nauwkeurige aaspresentaties te behouden. Downriggers zijn vooral populair in sleepscenario´s, waarbij de vissersboot langzaam door het water beweegt terwijl de vislijnen achter het schip worden uitgestrekt.

Voeders en haken:

Feeders en haken zijn essentiële hulpmiddelen die bij het vissen worden gebruikt om vis aan te trekken en te vangen. Ze dienen verschillende doeleinden en kunnen bij verschillende vistechnieken worden gebruikt. Vergeet niet om de lokale visserijregels en richtlijnen te raadplegen met betrekking tot het gebruik van specifieke vismethoden met feeders en haken, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de doelsoort.

Vislijnen:

Vislijnen zijn essentiële hulpmiddelen die worden gebruikt in de visserij. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en sterktes, afhankelijk van het type visserij en de doelsoort. Vislijnen dienen als de primaire verbinding tussen de visser en de vis.

Drijvers en pontons:

Vlotterbuizen en pontons zijn populaire uitrustingen die bij de visserij worden gebruikt om de mobiliteit en de toegang tot visplekken te verbeteren en de kansen van vissers om vis te vangen te vergroten. Vergeet niet om altijd de plaatselijke visvoorschriften en veiligheidsrichtlijnen te controleren voordat u drijvers, vlotterbuizen of pontons gebruikt.

Schepnetten:

Schepnetten zijn een veelgebruikt hulpmiddel dat door vissers in de visserij wordt gebruikt om te helpen bij het landen en hanteren van vis. Ze zijn ontworpen om vissen veilig te vangen en uit het water te tillen, waardoor stress en mogelijke schade voor zowel de vis als de visser tot een minimum worden beperkt. Schepnetten worden voornamelijk gebruikt om vissen veilig aan land te brengen zodra ze zijn vastgehaakt.

Steltlopers:

Waders zijn gespecialiseerde waterdichte kledingstukken die door vissers en vissers worden gedragen om zichzelf te beschermen tijdens het vissen in natte of met water gevulde omgevingen. Waders zijn meestal gemaakt van rubber, neopreen of ademende stoffen zoals Gore Tex, en zijn ontworpen om het onderlichaam en de voeten van de visser droog te houden.

Meer over visuitrusting:
De meer informatie over visuitrusting omvat slimme onderdelen, gereedschappen, onderlijnen, dozen, transportmiddelen, winders, gevechtsriemen, voerboten, beetmelders, hengelhouders en gewichten en je kunt deze allemaal kopen van merken als Shimano Fishing , Helly Hansen , Daiwa , Garmin , Raymarine , Plastimo en Nuova Rade .
Aas en kunstaas : neem een selectie levend aas of kunstaas mee, afgestemd op de soort waarop u zich richt. Verschillende soorten aas en kunstaas werken het beste voor specifieke vissen en omstandigheden. Tacklebox : Organiseer en bewaar uw visgerei , inclusief haken, kunstaas, gewichten en andere kleine accessoires, in een tacklebox of tas voor gemakkelijke toegang en transport.
Vistang en schaar : essentieel voor het doorknippen van lijnen, het verwijderen van haken en het hanteren van vis. Een tang helpt bij het doorknippen van lijnen, het krimpen van gewichten of het loshaken van vissen, terwijl een schaar handig is voor het trimmen van lijnen.
Visnetten en gaffels: Netten zijn nuttig voor het landen van vis, vooral grotere, zonder deze te beschadigen. Gaffels zijn haken met een lange steel die worden gebruikt om vissen in de boot te tillen, meestal voor grotere soorten.
Visgereedschap en accessoires : Draag essentiële gereedschappen zoals een mes, weegschaal, meetlint en een visgrijper. Deze hulpmiddelen helpen bij het schoonmaken, meten en hanteren van vis.
Veiligheidsuitrusting : Afhankelijk van uw locatie en het soort visserij, dient u veiligheidsuitrusting mee te nemen, zoals een persoonlijk drijfmiddel PFD, een EHBO doos en een fluitje voor noodgevallen.