Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Abu Garcia

Om Abu Garcia
"Abu Garcia ble grunnlagt i 1921 som et selskap for fiskeutstyr og fiskehjul. Det hadde opprinnelig base i Sverige og eies nå av Pure Fishing i USA. Abu Garcia ble grunnlagt av Carl August Borgström. Fiskestengene og hjulene fra Abu Garcia er bevist å være effektive og flotte for langvarig bruk. Stengene er designet for å være lette. Abu Garcia sørger for at fiskeeventyr forblir fornøyelige for entusiaster. Abu Garcia-hjul er lette nok til å holde hele dagen under en fisketur. Om du liker å kaste, svinge, rykke eller sveive, er Abu Garcia-fiskeredskaper et utmerket valg.
Abu Garcia er et fremtredende merke innen fiskeutstyr og hjul, kjent for sin lojalitet til kvalitet, innovasjon og tiår med erfaring i bransjen. Merkets betydning bygger på et løfte om nøyaktig ingeniørarbeid og en dyp forståelse av fiskeres behov. Abu Garcia-hjul er anerkjent for sin enestående ytelse, smidig funksjon og holdbarhet, noe som gjør dem til et foretrukket valg for både nybegynnere og erfarne fiskere. Fra kastehjul og spinnhjul til tradisjonelle og lavprofilerte kastehjul, tilbyr Abu Garcia et variert utvalg for å imøtekomme ulike fiskestiler og preferanser.

Abu Garcias samling av fiskeutstyr og hjul

Abu Garcia kastehjul er designet for å gi fiskere nøyaktighet og kontroll, noe som gjør dem til et perfekt valg for de som liker denne kastestilen. Abu Garcia Max Pro er kjent for sin pålitelighet, allsidighet og rimelige priser. Disse hjulene gir en balanse mellom funksjonalitet og verdi, noe som gjør dem passende for en rekke fiskeapplikasjoner.
Abu Garcia-hjul er feiret for sin høye kvalitet og holdbarhet. Abu Garcia tilbyr et variert utvalg av fiskehjul, inkludert spinnhjul, kastehjul og konvensjonelle hjul.
Abu Garcia spinnhjul er laget for enkel bruk og smidig funksjon. De er perfekte for ulike fisketeknikker og er kjent for sin pålitelighet og utførelse.
Abu Garcia Revo X-serien representerer en førsteklasses linje med kastehjul med toppmoderne funksjoner. Disse hjulene er populære blant profesjonelle fiskere for sin nøyaktighet og holdbarhet.
Abu Garcia-stenger er designet for å tilby den perfekte balansen mellom styrke, skarphet og responsivitet, og imøtekomme ulike fiskestiler og preferanser. Abu Garcia produserer et utvalg av fiskestenger som passer til deres hjul.
Abu Garcia kastehjul er kjent for sin innovative teknologi, nøyaktige ingeniørarbeid og suveren kasteprestasjon. De er tilgjengelige i ulike modeller for å passe ulike fiskebehov."