up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Actisense Motorovervåkingsenhet

plus
Actisense

Actisense Motorovervåkingsenhet

Produktbeskrivelse Actisense Motorovervåkingsenhet

Den Actisense EMU-en er en spesialisert analog til NMEA 2000 Gateway som konverterer data fra analoge motoravsendere i NMEA 2000. Den EMU-en gjør at NMEA 2000 skjermenheter til å overvåke motoren på et fartøy.


ØMU-en har en PC-basert konfigurasjonsverktøy som gjør at innstillingene inne i EMU-en endres til å passe motoren det er å jobbe med, noe som gjør den til en fleksibel løsning for mange motoren gjør og modeller.


Stand til å måle et bredt spekter av motorparametere, de EMU-en rapporter hvordan motoren er i drift og deler informasjon på tvers av nettverket.


Designet for å forenkle konvertering av analoge motorparametere (for eksempel temperatur, trykk og RPM) til NMEA 2000 motor PGNer, EMU-1 forenkler prosessene og reduserer antall input / output ledningene på hver motor.


I tillegg støtter den EMU-en også konvertering av analoge overføringsparametre og batteristatus til de tilknyttede NMEA 2000 PGNer.


Den todelte skruterminaltilkoblingssystem gir en enkel pluggbar tilkobling til en motor ledningsnett.


Flere motorer er støttet av innstillingen av motor forekomst ved hjelp av EMU-en konfigurasjonsverktøy. I dag en EMU-1 per motor støttes. Støtte for flere motorer på en enkelt EMU-en er planlagt som en fremtidig firmware-oppdatering.


Den tilpassede tilfelle sikrer at elektronikken er forseglet mens gir rask tilgang til de elektriske forbindelser.


En valgfri DIN-skinne montering kit er også tilgjengelig. Settet er egnet for bruk med en flosshatt skinne, type EN 50 022 eller en G-delen skinne, type EN 50 035 må bestilles skinnesett ved hjelp av delenummer:. DIN-KIT-1.


Det anbefales at en Actisense NGT-1 NMEA 2000 PC-grensesnitt er tilgjengelig for alle EMU-en installasjon.


NGT-en kan brukes til å oppdatere firmware, kobler konfigurasjonsverktøyet og vise data på en PC for diagnostiske og informasjonsformål, ved hjelp av NMEA Reader. Vennligst besøk NGT-1 side for produktdetaljer.Funksjoner


- 6 Gauge innganger


- 4 Alarm innganger


- 2 Tacho innganger


- Logger total motor lime hjelp av takometerpulser innganger


- 2 Auxiliary innganger for ekstra fleksibilitet


- Enkle enkelt Wire Gauge tilkoblinger; felles jordrefererte


- Manuelle målinger ikke er nødvendig ved konfigurering


- Firmware kan oppdateres i løpet NMEA 2000-nettverk


- Enkel tilpasning for ulike installasjoner (krever en NGT-en og PC-programvare)


- Vanntett elektronikk og sprutsikre tilkoblinger Plugg kontakter for rask og enkel installasjon


- Valgfritt DIN-skinne monteringspakke


Hvis du ser etter gode kvalitets Kommunikasjon artikler, da vil vårt utvalg av Kommunikasjon definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Actisense Motorovervåkingsenhet, prisen er 574.56608 $ og er tilgjengelig. waveinn er det beste alternativet for å kjøpe nautisk sport og fiske utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Actisense Motorovervåkingsenhet, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Actisense Motorovervåkingsenhet

Farge
Oransje
Produkttype
AIS

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up