up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Baltic Flytende Industridrakt Amarok

plus
Baltic

Baltic Flytende Industridrakt Amarok

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Baltic Flytende Industridrakt Amarok

Myk og behagelig flytedrakt. Helt vanntett med teipede sømmer. Fire ytterlommer og to ytterlommer i fleece. Innvendige seler. Godkjent etter samme standard som oppdriftshjelpemiddel. Forblir myk og behagelig å ha på ved veldig lave temperaturer. Oppdrift: 80N.


Funksjoner:

Termisk beskyttelse:
Godkjent i henhold til EN ISO 20471-standarden for høy synlighet.

Oppdrift 80 Newton:
Oppdrift av en redningsvest måles i Newton-enheten. En redningsvest må ha tilstrekkelig oppdrift for å holde brukerens luftveier over overflaten. Vestene er delt inn i forskjellige klasser avhengig av mengden oppdrift, selv om det faktiske Newtons antall kan variere avhengig av størrelsen på vesten.

Størrelser 25 kg og oppover:
Produktet er tilgjengelig fra 25 kg og oppover.Alle nautisk sport og fiske produktene i kategorien Drakter har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos waveinn kan du finne en full katalog over Herreklær produkter fra Baltic. Prisene på Baltic Flytende Industridrakt Amarok er 326.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Baltic Flytende Industridrakt Amarok

Farge
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up