up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bep marine Batteribryter Pro Installer

plus
Bep marine

Bep Marine Batteribryter Pro Installer

Produktbeskrivelse Bep marine Batteribryter Pro Installer

Kraftbehov på båter har økt, og disse 2 velgerbrytere tilbyr høy strømkapasitet (400 ampere kontinuerlig), muligheten til å enkelt passe doblet kabler, og i samsvar med bransjens standard montasje fotavtrykk (Guest, Perko, Blue Sea). Vær oppmerksom på velgerbrytere vil ikke skille elektronikk fra skadelige motorstart pigger. Merk: 771 S erstatter 721.

spesifikasjoner:

Hver i pakken Høyde (i): 2.400

Hver i pakken Bredde (i) °: 6.100

Hver i pakken Lengde / dybde (i): 7.400

Hver i pakken Vekt (oz) °: 19.200


Er du interessert i Bep marine Batteribryter Pro Installer? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos waveinn. Her kan du finne all informasjon om Bep marine Batteribryter Pro Installer. er en av de beste nautisk sport og fiske merkene som designer eksklusive Elektronikk artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Bep marine Batteribryter Pro Installer

Farge
Grå
Produkttype
brytere

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up