Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Berkley

Om Berkley
"Berkley er en leder i fiskebransjen, lokalisert i Spirit Lake Lowa. Siden 1937 har bedriften gjort store innovasjoner innenfor fiskeindustrien. Merket er kjent for sitt unike utvalg av agn, fiskesnører og fiskeutstyr. PowerBait og Trilene er de mest populære produktene til bedriften. Selskapet produserer også høykvalitets fiskeklær, myke agn, harde agn og fiskeutstyr og tilbehør. Hos Berkley er målet å gjøre fiskeopplevelsen mer fornøyelig ved hjelp av profesjonelle fiskere, fiskeutstyr og tilbehør.
Berkley blir hyllet for å være pionerer innenfor fisketeknologi, blant annet for produksjonen av den berømte Berkley Trilene fiskesnøren, som revolusjonerte fisket ved å tilby forbedret styrke, kastbarhet og følsomhet. Deres fiskesnører, fra monofilament til fluorocarbon, oppfyller ulike behov hos fiskere. Berkleys store utvalg av myke og harde agn er nøye utviklet for å tiltrekke seg en bred variasjon av fiskearter. Disse agnene er vitenskapelig utformet for å etterligne utseendet, lukten og smaken av naturlig bytte, og øker fiskeres suksessrate. Berkleys produkter og ferdigheter fortsetter å gjøre det til et populært valg blant fiskeentusiaster over hele verden.

Berkleys samling av fiskeutstyr og tilbehør

Berkleys fiskeutstyr er designet for å imøtekomme behovene til fiskere på alle erfaringsnivåer. Berkley har ført til innovasjon av et stort utvalg av fiskeutstyr som er betrodd av fiskere over hele verden.
Berkley snellestenger er vanligvis laget av høykvalitets materialer. De bruker vanligvis avanserte teknologier og materialer som grafitt og karbonfiber for forbedret følsomhet og styrke.
Berkley fiskestenger har et bredt utvalg av aksjoner og styrkevurderinger. Dette gjør at fiskere kan velge stenger som passer deres foretrukne fisketeknikker og målarter.
Berkley fiskeagn er kjent for sine kreative design, naturlige utseende og effektivitet. Disse agnene er utviklet for ulike fiskeforhold og teknikker.
Berkleys solbriller gir utmerket beskyttelse mot farlige UV-stråler fra solen. Denne beskyttelsen er viktig for å forhindre øyeskader og tretthet under lange fisketurer.
Berkley fiskesnører er kjent for sin overlegne kvalitet, produksjon og funksjonalitet, og de dekker et bredt spekter av fisketeknikker og stiler. Berkley fiskevogner er laget for å transportere fiskeutstyr, utstyr og fangst fra ett sted til et annet, vanligvis langs brygger, strender eller andre fiskesteder.
Berkley fiskeklær gir beskyttelse mot andre faktorer som vind og lett regn, og gir komfort under uventet vær. "