up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Daiwa

Daiwa

Avdelinger

Allt ( Daiwa )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Daiwa

Daiwa, en pioner innen fiskeutstyr, har redefinert fiskeferdigheten siden oppstarten. Med et urokkelig engasjement for innovasjon, presisjon og holdbarhet, har Daiwa blitt et kjent navn blant fiskere på alle ferdighetsnivåer. Establert i 1958 i Japan, startet selskapets reise med en visjon om å skape utmerket fiskeutstyr som kombinerer tradisjon med avansert teknologi. Gjennom årene har Daiwas utrettelige jakt på perfeksjon ført den til toppen av bransjen, og gjort den til en stolt eier av lojalitet fra fiskere verden over.
I kjernen ligger Daiwas arv i jakten på fiskeferdigheter. Med en glorværdig historie og et mangfold av høykvalitets fiskeutstyr, fortsetter Daiwa å inspirere fiskere over hele verden, og sikrer at hvert fisketur er preget av presisjon, holdbarhet og spenningen ved å fange. Uansett om man kjemper mot formidable fisker i saltvann eller jakter ferskvannsfisker, leverer Daiwas fiskeutstyr uovergåelig ytelse og pålitelighet.

Daiwa Elevate your Fishing Excellence

Daiwa-sneller er et symbol på merkenes dedikasjon til teknisk briljans. Fra snelling til båtcasting, tilbyr Daiwa et mangfold av sneller som passer til alle fiskestiler. Daiwa-snellinger, kjent for sine glatte represalier og presise dragsystemer, er favoritt blant fiskere som søker allsidighet og kontroll i sine fisketurer. Daiwa-fiske-sneller er et vitnesbyrd om merkets engasjement for teknologisk fremgang. Disse snellene er resultatet av nøye håndverk, og inkluderer funksjoner som Magsealed-teknologi for økt holdbarhet, vannbestandighet og holdbarhet.
Daiwa-elektriske sneller representerer merkets inntog innen moderne fiskeferdigheter. Disse snellene kombinerer tradisjonelle fiskeverdier med bekvemmeligheten av automatisering. Designet for å mestre dyprådsutfordringer, tilbyr Daiwa-elektrisk snell uovertruffen kraft og presisjon, noe som gjør dem til et foretrukket valg blant dyphave-entusiaster og kommersielle fiskere. Daiwa-snellinger er toppen av teknisk ekspertise. Laget med presisjonsgir og glatte kulelager-systemer, sikrer de jevne represalier og utmerket linestyring. Fiskere som setter pris på finpussfiske og finpuss-teknikker, finner Daiwa-snellinger å være et uunnværlig verktøy.
Komplementert av sin snellfamilie, er Daiwas stenger en harmonisk blanding av designinnovasjon og fiskeferdighet. Daiwa-stenger passer til ulike fiskestiler, enten det er ferskvann eller saltvann. Med fokus på balanse, følsomhet og kraft, gir disse stengene fiskerne verktøyene de trenger for å bekjempe diverse fiskesituasjoner. Daiwa Bait Casters uttrykker merkets dedikasjon til presisjonskasting. Utformet med avanserte bremsesystemer og ergonomisk design, tilbyr disse snellene uovertruffen kontroll over presentasjonene. Daiwa-snellinger er høydepunktet av teknisk ekspertise. Laget med presisjonsgir og glatte kulelager-systemer, sikrer de jevne represalier og utmerket linestyring. Fiskere som setter pris på finpussfiske og finpuss-teknikker, finner Daiwa-snellinger å være et uunnværlig verktøy.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk