Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Dameklær

Dameklær nautisk sport og fiske

Finn et bredt utvalg av Dameklær-produkter for nautisk sport og fiske. Oppdag de beste tilbudene hos waveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Dameklær

Merkevarer av Dameklær

Hvordan velge klær for fiske og seiling for kvinner?

Jakker

Se etter jakker laget av ugjennomtrengelige og pustende stoffer. Disse jakkene er designet for å holde deg tørr fra regn og vannsprut, samtidig som fuktighet og svette slipper ut, og holder deg komfortabel. Sørg for at jakken gir nok bevegelsesfrihet uten å være for løs eller begrensende.

Neopren våtdrakter

Disse våtdraktene er egnet for seiling og fiske på grunn av deres isolasjon og fleksibilitet. De gir termisk beskyttelse, tillater enkel bevegelse og hjelper til med å holde på kroppsvarmen, noe som gjør dem ideelle for vannbaserte aktiviteter under kaldere forhold. Neopren våtdrakter er spesielt gunstige når du driver med vannsport.

Bukser

Slitesterk og vannavstøtende, fiske og seilbukser gir beskyttelse og fleksibilitet. Designet med forsterkede knær og flere lommer, gir de oppbevaring for fiskeutstyr og verktøy. Hurtigtørkende og pustende materialer sørger for komfort under lange timer på vannet. Velg bukser med UPF beskyttelse for ekstra solsikkerhet.

Utslett vakter

De er essensielle for fiske og seiling, og gir beskyttelse mot solen og reduserer irritasjon fra saltvann og fiskeutstyr. Laget med lett og hurtigtørkende stoff, gir rashguards UPF solbeskyttelse og forhindrer gnagsår. Velg alternativer med lange ermer med en tettsittende passform for optimal dekning og komfort på vannet.

Solbriller

Når du fisker og seiler, er solbriller avgjørende for å beskytte øynene dine mot skadelige UV stråler og gjenskinn fra vannet. Velg polariserte linser for å redusere reflektert gjenskinn og forbedre synligheten. Se etter holdbare rammer med en sikker passform for å sikre at de holder seg på under aktive vannaktiviteter.

Gensere og gensere

Gensere og gensere for fiske og seiling gir varme og komfort i kjøligere vær eller når temperaturen synker på vannet. Se etter alternativer laget av fukttransporterende og hurtigtørkende materialer for å holde deg tørr. Vurder lagdeling med et vanntett eller vindtett ytre skall for ekstra beskyttelse.

Badetøy

Når det kommer til badetøy, velg funksjonelle alternativer som tilbyr både komfort og fleksibilitet. Se etter badebukser eller brettshorts med hurtigtørkende stoff og sikre lommer for oppbevaring av småting. Velg UPF beskyttelse og vurder å bruke en utslettbeskyttelse for ekstra solbeskyttelse.

T skjorter og skjorter

T skjorter og skjorter bør prioritere pusteevne og fukttransporterende egenskaper. Velg lette, hurtigtørkende materialer som holder deg kjølig og komfortabel. Se etter design med UPF beskyttelse for å beskytte deg mot solen. Velg skjorter med strategisk ventilasjon.

Håndklær

Håndklær for fiske og seiling skal være absorberende og hurtigtørkende. Mikrofiberhåndklær er et populært valg på grunn av deres høye absorpsjonsevne og kompakthet. Se etter lette og kompakte alternativer som ikke tar mye plass i utstyret ditt. Vurder et håndkle med innebygd bæreveske for bekvemmelighet og enkel transport. Mer om dameklær: Mer om dameklær inkluderer tilbehør, nakkegamasjer, ansiktsmasker, poloskjorter, undertøy, hansker, belter, kjoler, fleece, skjørt, sokker, vester, hatter og capser. Du kan kjøpe alle disse dameklærne fra disse merkene: Shimano Fishing , Helly Hansen , Daiwa , Plastimo , Lalizas , PENN , Rapala , Fox International , og Hart .

Å velge klær for fiske og seiling for kvinner innebærer å vurdere komfort, beskyttelse og funksjonalitet. Her er noen tips for å velge passende antrekk:
Pustende og hurtigtørkende stoffer : Velg klær laget av materialer som nylon, polyester eller fukttransporterende stoffer. Disse materialene er pustende og tørker raskt, og holder deg komfortabel under fiske eller seiling.
Solbeskyttelse : Se etter klær med UPF Ultraviolet Protection Factor for å beskytte huden mot skadelige UV stråler. Vurder langermede skjorter, bukser eller kjoler som gir god dekning. Bredremmede hatter og solbriller med UV beskyttelse er også avgjørende.
Alternativer for lagdeling : Værforholdene på vannet kan endre seg raskt. Lagdeling lar deg tilpasse deg temperaturendringer. Pakk en vanntett eller vannavstøtende jakke i tilfelle regn eller vind.