Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Damesko

Damesko nautisk sport og fiske

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for nautisk sport og fiske. Oppdag de beste tilbudene hos waveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Hvordan velge de riktige skoene å ha på en båt?

Tilbehør

Å bruke tilbehør som innleggssåler og hælkopper til båtskoene dine kan tilby flere fordeler for sportsfiskere som liker å drive med båtfiske. Dette tilbehøret hjelper til med å forbedre deres generelle båtopplevelse. Ved å bruke dette skotilbehøret kan sportsfiskere forbedre fiskeeffektiviteten, komforten og sikkerheten for å nyte tiden på vannet og øke sjansene for en vellykket båttur.

Aqua sko

Disse skoene, også kjent som vannsko eller båtsko , er fottøy designet spesielt for bruk i og rundt vann. Aqua sko har vanligvis sklisikre såler med overlegen trekkraft, som gir spenst og forhindrer sklir på våte steiner, glatte båtdekk eller gjørmete elvebredder. Denne funksjonen er spesielt viktig når du kjører båt i elver, bekker eller fisker på strandlinjen.

Støvler

Disse støvlene er designet for å være vanntette eller vannavstøtende, og holder føttene tørre når du skal på båtfiske. Denne egenskapen sikrer letthet og forhindrer ubehag. Båtstøvler er vanligvis laget av solide og slitesterke materialer, noe som sikrer at de tåler påkjenningene ved båtliv i ulike stater.

Tresko

De kan være et praktisk fottøyvalg for båtfiske, og tilbyr flere fordeler for sportsfiskere i ulike fiskemiljøer. Tresko er vanligvis enkle å ta av og på, noe som gjør dem til praktisk fottøy for raske og problemfrie endringer, for eksempel når du går inn og ut av båter, vasser i vannet eller flytter mellom forskjellige fiskeplasser.

Flip flops

De er enkle å ta av og på, noe som gjør dem egnet for raske turer til vannets omkrets eller når du fisker fra en brygge eller båt, der sportsfiskere ofte må dyppe føttene i vannet. Flip flops gir god pusteevne, noe som kan være nyttig i varme værforhold eller når du fisker i områder med grunt vann.

Sandaler

Disse er vanligvis lette og gir god pusteevne, og holder føttene kjølige og komfortable i varmt vær eller når du fisker i varmt klima. Mange fiskesandaler er designet med materialer som tørker raskt, noe som gjør dem egnet for aktiviteter som involverer å bli våte, for eksempel fiske eller båtliv.

Sko og joggesko

Joggesko og sko designet for båtfiske kan gi mange fordeler for sportsfiskere, og forbedrer deres generelle fiskeopplevelse og sikrer komfort, sikkerhet og ytelse. Båtfiskesko og joggesko er designet med funksjoner som gir støtte og stabilitet til føttene og anklene. Du kan kjøpe disse joggeskoene og skoene fra disse merkene: Helly Hansen , Daiwa , Plastimo , Lalizas , Tropicfeel , Hart , Columbia og Slam .

Å velge de riktige skoene å ha på en båt er avgjørende for sikkerhet, komfort og funksjonalitet. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge passende båtsko :
Ikke markerende såler : Velg sko med ikke markerende såler for å unngå å etterlate skrapemerker eller skade båtens dekk. Ikke merkende gummi eller syntetiske såler er ideelle da de gir god trekkraft uten å etterlate merker.
Grep og grep : Velg båtsko med sklisikre og gripende såler for å gi grep på vått underlag. Se etter mønstre eller funksjoner på sålen som gir pålitelig grep, spesielt på våte dekk.
Hurtigtørkende og drenering: Sko laget av materialer som mesh, lerret eller syntetiske stoffer gir rask tørking og vannavløp. Denne funksjonen er viktig siden båter kan bli våte, og sko som tørker raskt forhindrer ubehag og potensielle fotproblemer.
Komfort og støtte: Båtsko skal tilby komfort og tilstrekkelig støtte for føttene dine, spesielt hvis du skal stå eller bevege deg rundt i båten i lengre perioder. Se etter polstrede innleggssåler og riktig buestøtte.
Sikker passform : Sørg for at skoene har en sikker passform uten å være for stram eller for løse. Justerbare funksjoner som lisser, stropper eller strikklukkinger kan bidra til å oppnå en komfortabel og sikker passform.
Pusteevne: Sko med pustende materialer eller ventilasjonsfunksjoner tillater luftsirkulasjon, reduserer svette og opprettholder fotens komfort, spesielt i varmt vær.