up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Fox International

Fox International

Allt ( Fox International )

Om Fox International

Fox International er et ledende navn i fiskeverden, kjent for sin forpliktelse til innovasjon, kvalitet og presisjon. Opprettet i Storbritannia i 1967 av Cliff Fox, har merket en rik historie og en urokkelig dedikasjon til å gi fiskere toppkvalitets fiskeutstyr.
Fox International er et merke med en stolt historie og et sterkt rykte for å levere toppkvalitets fiskeutstyr og tilbehør. Uansett om du er en erfaren fisker eller bare begynner, skinner Fox International's forpliktelse til innovasjon og presisjon gjennom sin omfattende rekke produkter, inkludert fiskeutstyr, hjul, stenger, linjer, belysning og klær. Med Fox International ved din side kan du heve fiskeopplevelsen og nyte det store uteområdet til det fulle.

Heve fiskeopplevelsen

I kjernen av Fox International's tilbud er et omfattende utvalg fiskeutstyr som er designet for å tilby fiskere på alle nivåer og fiskepreferanser. Uansett om du er interessert i karpefiske, havfiske, predatorer eller konkurranser, har Fox International fishing utstyret som forbedrer fiskeopplevelsen. Fox Internationals fiskeutstyr er kjent for sin holdbarhet og ytelse. Fra fiskehytter og bivvies til fiske stoler og tilbehør er produktene bygget for å tåle de utendørs utfordringene og gi størst mulig komfort og bekvemmelighet for fiskere. Fox Internationals fiskehjul er konstruert for å gi jevn og pålitelig ytelse på vannet. En kritisk komponent i fiskerens verktøykasse, Fox Internationals fiskestenger er designet med presisjon og sensitivitet i tankene. Stengene deres er skapt for å levere utmerket kasting avstand og presisjon mens de sikrer et komfortabelt grep og optimal kontroll. Fiskesnører er forbindelsen mellom fiskere og fisk, og Fox International forstår deres betydning. Fox Internationals fiskesnører er kjent for sin styrke, holdbarhet og lave hukommelse, slik at du kan kaste med tillit og kontroll.
Fox International stopper ikke ved fiskeutstyr; de tilbyr også høykvalitets belysningsløsninger for fiskere. Enten du trenger hodelykter for nattfiske eller lanterner for camping, er Fox International´s belysnings produkter designet for å belyse fiskeeventyrene dine. Komfortable og funksjonelle klær er essensielt for enhver fisker, og Fox Internationals klær er designet for å oppfylle disse behovene. Fra vanntette jakker til pustende skjorter og slitesterk fisketøy, sikrer klærne at du er forberedt på hva som helst elementene kaster deg mens du er på vannet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk