up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fox rage Myk Lokk Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Fox rage Myk Lokk Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Fox rage Myk Lokk Pro Shad Natural Classic II 230 mm

plus
Fox rage

Fox Rage Myk Lokk Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Produktbeskrivelse Fox rage Myk Lokk Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Våre Pro Shads har gjort en alvorlig innvirkning siden de ble introdusert for flere år tilbake og var nå glade for å kunngjøre våre nye farger i både Natural og Firetail-serien. Ettersom klarheten til mange arenaer over hele Europa blir bedre, blir rovdyr stadig vanskeligere å friste, og det er her vår ekspertise viser seg å være uvurderlig! Våre nye utgivelser fokuserer sterkt på realistiske mønstre for dem som er vanskelige å friste rovdyr som kun er fokusert på naturlige byttedyr. For dagene hvor et lysere mønster utgjør forskjellen, har vi også en rekke nye farger som garantert vil bli lagt merke til.


Funksjoner:

Etablert, svært vellykket sluk over hele Europa for en rekke arter
Tilgjengelig i et stort utvalg av farger, inkludert mange naturlige mønstre
Tre halefargealternativer for å oppmuntre til streik; Naturlig, rød Firetail og grønn Firetail
Tilgjengelig i størrelsene 10, 14, 18, 23 og 28 cm
Jobb briljant med Rage korketrekkerhoder og stinger
Nå også tilgjengelig ferdig rigget i fem farger og to størrelser


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte nautisk sport og fiske produkter Fox rage har? Hos waveinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Myke lokkere artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Fox rage Myk Lokk Pro Shad Natural Classic II 230 mm er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Fox rage Myk Lokk Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Størrelse
206 - 350 mm
Farge
Flerfarge

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up