up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fox rage Myk Lokke Pro Shad 230 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Myk Lokke Pro Shad 230 Mm

Produktbeskrivelse Fox rage Myk Lokke Pro Shad 230 Mm

Fox Rages legendariske myke agn ble akkurat enda bedre. Ved å ta den utprøvde handlingen og fiskefangstevnen til Pro Shad og kombinere det var fiskekanten til UV-reaksjoner, vil disse nye lokkene gi deg fordelen når det virkelig betyr noe.


Funksjoner:

Etablert fiskefangstevne
UV-reaktiv
Høy effekt farge


Ikke vent lenger og kjøp Fox rage Myk Lokke Pro Shad 230 Mm med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til waveinn kan du finne andre Myke lokkere produkter i kategorien Lokker som kan supplere din bestilling. Kjøp Fox rage Myk Lokke Pro Shad 230 Mm og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Myke lokkere tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Fox rage Myk Lokke Pro Shad 230 Mm

Størrelse
206 - 350 mm
Farge
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up