up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Smekker

Smekker

Kvinne Klær

Kvinne Klær

herreklær

herreklær

Avdelinger

Bagger, Bokser og Kofferter

Barneklær

Barnesko

Båter

Dameklær

Elektronikk

Fiskeutstyr

Herreklær

Herresko

Allt( Gill )

Gill

Gill er et etablert merke som har vært synonymt med høyytelses seilingstilbehør og bekledning i over fire tiår. Med en ustoppelig jakt på innovasjon og et dypgående kunnskap om seilerens behov, har Gill blitt et stadig mer støttet navn i seilingsmiljøet verden over. Fra klær til jakker, hansker og støvler, er Gills produkter utformet for å øke komfort, beskyttelse og ytelse på vannet. Gill er et britisk selskap grunnlagt på 70-tallet av Nick Gill, en lidenskapelig seiler som søkte å skape utstyr som kunne tåle de krevende forholdene til havområdet. Siden oppstart har merket holdt seg til å produsere premium kvalitet seilingstilbehør som kombinerer innovativ teknologi med stilfull design.

Gill er et merke som kjennetegner ytelse, holdbarhet og stil i seilingstilbehør. Med en rik historie og en ustoppelig jakt på perfeksjon, har Gill etablert seg som et ledende valg for seilere verden over. Uansett om du skal reise på kystcruise eller delta i en høyverdig konkurranse, gjør Gills klær, jakker, hansker, støvler og totalt dedikerte engasjement for seiling eksellens det til det foretrukne merket for alle dine seilingbehov.

Gill er velkjent for å heve ytelsen på vannet

Gill tilbyr et komplett utvalg av klær designet spesielt for seilere. Hvert plagg er nøye skapt med avanserte materialer og konstruksjonsteknikker. Fra tekniske baselag og vanntette bukser til seilshorts og UV-beskyttende skjorter, er Gills klær utformet for å gi maksimal komfort og bevegelsesfrihet, samtidig som det opprettholder holdbarhet i harde marine miljøer. Gills jakker er høyt ansett for sine utmerkede ytelse og beskyttelse. Konstruert med avanserte stoffer som er både vanntette og pustende, holder Gills jakker seilere tørre og komfortable selv i utfordrende værforhold. Disse jakkene har innovative designelementer som justerbare hetter, høye kraver og flere lommer for komfort.
Gills hansker er berømt for sin eksepsjonelle grep, holdbarhet og fingerferdighet. Designet for å forbedre grep på våte overflater, girGills hansker seilere utmerket kontroll og presisjon. De er tilgjengelige i ulike stiler, fra lette, fingerløse hansker for seiling i varmt vær til isolerte hansker for kuldebeskyttelse. Med forsterkede palmer og fingerområder, tilbyr Gills hansker langvarig ytelse, som sikrer et sikkert og komfortabelt grep på tau og utstyr. Gills støvler er designet for å gi optimal trekkraft og stabilitet på våte dekk. Laget av holdbare materialer og integrering av avanserte funksjoner som sklisikre yttersåler og hurtigtørkende linninger, tilbyr Gills støvler pålitelig beskyttelse og komfort.
Gill Sailing har et dypgående samarbeid med seilingsmiljøet, støtter profesjonelle seilere og partnere med anerkjente arrangementer over hele verden. Merkets engasjement for ytelse og innovasjon har gjort det til en favoritt blant seilere på alle nivåer, fra helgeentusiaster til olympiske mestere. Gills dedikasjon til å forbedre seilingsopplevelsen strekker seg utover produktutvikling; De engasjerer seg aktivt med seilere for å samle inn tilbakemeldinger og innsikter, og stadig forbedre sitt tilbud.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk