up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kinetic Roterende Hjul Fighter FD

plus
Kinetic

Kinetic Roterende Hjul Fighter FD

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kinetic Roterende Hjul Fighter FD

The Fun To Fish Kinetic Fighter Fd Spinning Sneller har en historie med gode fiskeprestasjoner. De er laget for oppgaven. Hver Fighter Fd-snelle er bygget på en lett, men ekstremt sterk grafittramme, med slitesterk allmetallgir, lettvekts grafittspole og bunnsolid øyeblikkelig anti-revers, for å gi deg fordelen i enhver fiskejaktsituasjon.


Funksjoner:

Grafittkropp og rotor
Dobbel anodisert aluminiumsspole
Glatt Multi Disc Dra System
Grafitthåndtak med myk berøringsknapp
Er du interessert i Kinetic Roterende Hjul Fighter FD? For øyeblikket er produktene på lager hos waveinn, din nett nautisk sport og fiske butkk. Hos waveinn vil du finne flere nautisk sport og fiske produkter fra merket Kinetic. Ikke vent lenger og nyt fra Kinetic Roterende Hjul Fighter FD bare bare noen få klikk. Oppdag waveinn sitt brede utvalg av nautisk sport og fiske støtter nå.

Spesifikasjoner Kinetic Roterende Hjul Fighter FD

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up