up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kinetic Roterende Hjul Provoker RD

Kinetic Roterende Hjul Provoker RD

plus
Kinetic

Kinetic Roterende Hjul Provoker RD

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kinetic Roterende Hjul Provoker RD

Jevn ytelse til en stor verdi! Vår Provoker Rd-spinnsnelle har en lett grafittkropp og sidedeksel, og er forsterket med en korrosjonsbestandig hovedaksel i rustfritt stål for uavbrutt holdbarhet. Innvendig inkluderer Premium 4-lagersystemet tre skjermede kulelagre i rustfritt stål pluss ett øyeblikkelig anti-reverslager for å sikre den ytterste jevn ytelse til enhver tid.


Trekk:

Grafittkropp og rotor
Dobbel anodisert aluminiumsspole
Glatt Multi Disc Dra System
Fat Bail Arm
Grafitthåndtak med myk berøringsknapp
Hva synes du om å finne Kinetic Roterende Hjul Provoker RD med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår nautisk sport og fiske butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Kinetic. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Reels artikler.

Spesifikasjoner Kinetic Roterende Hjul Provoker RD

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up