up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kinetic Roterende Hjul Tournament

Kinetic Roterende Hjul Tournament

plus
Kinetic

Kinetic Roterende Hjul Tournament

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kinetic Roterende Hjul Tournament

Du trenger ikke å bruke mye for å få en kvalitetssnurrende snelle. Kinetic Torunament Fd-snurrehjulet har alt du trenger for å komme på vannet og begynne å fange fisk. Den robuste grafittkroppen og rotoren er bygget for langdistanse, og det samme er den doble anodiserte aluminiumspolen. Lett og sterkt, det gir problemfri casting og henting. En langvarig favoritt, den kjører på et jevnt 4-lagersystem som inkluderer øyeblikkelig anti revers.


Funksjoner:

Grafittkropp og rotor
Dobbel anodisert aluminiumsspole
Glatt Multi Disc Dra System
Fat Bail Arm
Aluminiumshåndtak med myk berøringsknapp
Kinetic 4 Braid On Spole
Kommer du til å kjøpe Kinetic Roterende Hjul Tournament? Alle produktene fra Kinetic har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Kinetic Roterende Hjul Tournament og motta den innen få dager. Vårt mål hos waveinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av nautisk sport og fiske utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Kinetic Roterende Hjul Tournament

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up