Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lokker

Lokker nautisk sport og fiske

Finn et bredt utvalg av Lokker-produkter for nautisk sport og fiske. Oppdag de beste tilbudene hos waveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Lokker

Merkevarer av Lokker

Hvordan velge sluk for fiske?

Crankbaits

Crankbaits er et viktig verktøy for fiske, spesielt i ferskvannsmiljøer. Disse crankbaits etterligner bevegelsen og utseendet til agnfisk, noe som gjør dem svært effektive for å tiltrekke seg rovfiskarter som bass, gjedde, muskie, walleye og andre.

Fluelokker

Fluesluk er designet for å imitere ulike insekter, agnfisk eller andre vannlevende organismer som fisk lever av. Det er mange fluemønstre tilgjengelig, hver ment å etterligne en bestemt type byttedyr. De inkluderer streamers, tørrfluer og nymfer.

Glide agn og svømme agn

Glide agn er vanligvis hardkroppslokker som har en leddkonstruksjon, slik at de kan bevege seg i en side til side eller glidende bevegelse når de hentes gjennom vannet.
Disse agnene er vanligvis designet for å ha en langsom, jevn og bred side til side handling, som imiterer bevegelsen til skadet eller flyktende agnfisk. Svømmeagn kan være sluk med hard kropp eller myk kropp som ligner på utseendet og svømmevirkningen til agnfisk.
De har vanligvis en naturtro profil, med detaljert kroppsforming, finner og ofte en åreformet hale som skaper en realistisk svømmebevegelse når de hentes.
Svømmeagn kommer i forskjellige størrelser, fra små som er egnet for å fange panfish til større versjoner rettet mot større gamefish som bass eller gjedde.
De er allsidige og kan hentes i forskjellige hastigheter, slik at sportsfiskere kan etterligne ulike svømmehandlinger av naturlige byttedyr.

Jig hoder og Jigs

Jig hoder er bly eller wolframlodd støpt på en krok og er designet for å brukes med myk plastagn eller levende agn. Designet inkluderer vanligvis et vektet hode og en krok som stikker ut fra vekten.
De kommer i forskjellige former, som hver tilbyr forskjellige handlinger og bruksområder basert på vannforhold og målarter.
Jigghoder er allsidige og brukes ofte til bunnfiske, vertikal pilking eller kaste og apporteringsteknikker. De lar sportsfiskere presentere agn effektivt på forskjellige dybder og strukturer.
Jigs er fiskesluk som består av et vektet hode støpt rundt en krok, ofte med et skjørt laget av silikon eller andre materialer for å etterligne utseendet til agnfisk eller insekter.
De kan brukes med eller uten ekstra agn, og deres utforming gir mulighet for ulike fisketeknikker som flipping, pitching, svømming eller dra langs bunnen.

Poppers

Poppers er en type kunstig sluk eller flue. Poppers er designet for å imitere bevegelsen og utseendet til en liten vannlevende skapning, for eksempel en frosk eller en agnfisk, som skummer eller spruter over vannoverflaten.

Steinfiske

Steinfiske innebærer målretting mot fiskearter som bor i steinete områder, som steinete strandlinjer, brygger, moloer og steinete utspring. Det kan være en spennende fisketeknikk som krever litt spesialkunnskap og utstyr.

Myke lokker

Myke sluk er et populært valg blant sportsfiskere. Myke lokker er vanligvis laget av myke, fleksible materialer som silikon eller gummi. De er designet for å etterligne utseendet og bevegelsen til forskjellige byttefisk eller andre vannlevende skapninger.

Spinnerbaits

Spinnerbaits er allsidige og populære fiskesluk som består av en sikkerhetsnålformet trådramme utsmykket med ett eller flere spinnende metallblad. De er svært effektive for å målrette mot et bredt spekter av fiskearter, spesielt rovfisk som bass, gjedde, muskie og andre i både ferskvanns og saltvannsmiljøer.
Spinnerbaits har spinnende blader festet til trådrammen. Disse bladene skaper blink og vibrasjoner når de snurrer gjennom vannet, og etterligner utseendet og bevegelsen til flyktende agnfisk, og tiltrekker seg rovfisk.

skjeer

Skjeer er oppkalt etter sin skjelignende form, som skaper en vingling og blinkende handling i vannet som etterligner skadet agnfisk. Denne bevegelsen kan lokke rovfisk til å slå. Fiskeskjeer er vanligvis laget av metall, for eksempel messing, kobber eller rustfritt stål.

Mer om fiske :
Mer om fiske inkluderer tilbehør til sluk, WTD, exciters, sabiki rigger, fluebinding, trolling av myke sluk, eging, naturlig agn og ål. Du kan kjøpe alle disse tingene fra disse merkene: Shimano Fishing , Daiwa , Rapala , Fox International , Hart , Mikado , Vercelli og Berkley .