up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Lowrance

Fishfinder/kartplotter

Fishfinder/kartplotter

Transdusere

Transdusere

VHF/AIS

VHF/AIS

Avdelinger

Bagger, Bokser og Kofferter

Båter

Elektronikk

Allt( Lowrance )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Lowrance

Lowrance er et anerkjent merke innen marinelektronikk, som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av innovative fiskesøkere, transdusere, GPS-systemer og minneenheter. Med en rik historie som strekker seg over seks tiår, har Lowrance blitt synonymt med kuttende teknologi til sjøs og er stolte over å ha opparbeidet tillit og lojalitet hos fiskere og båteiere over hele verden. Oppdag hvert Lowrance-element på nettet hos Waveinn. Lowrance har en rik historie som strekker seg tilbake til 1957, da det ble grunnlagt i Joplin, Missouri, USA.
I dag er Lowrance et globalt anerkjent merke. Gjennom kontinuerlig innovasjon og et engasjement for ekspertise har Lowrance styrket sin posisjon som en global leder innen marinelektronikk. Merkets dedikasjon til å levere produkter med høy ytelse og brukervennlighet har tjent dem tillit og lojalitet blant fiskere og båteiere over hele verden. Enten det er å finne fisk, navigere ukjente farvann eller bevare viktige data, Lowrance forblir i forkant av marine teknologi, gi brukere muligheten til å utforske, navigere og oppnå suksess på vannet.

Lowrance pioner innen marinelektronikk siden 1957

Lowrance fiskesøkere er hjørnesteinen i merkets produktutvalg. Disse enhetene bruker avansert sonartechnologi for å finne fisk og gi viktig informasjon om det undervanns miljøet. Fra rekreasjonsfiskere til profesjonelle turneringsfiskere tilbyr Lowrance fiskesøkere uovertruffen presisjon og ytelse. De har høyoppløselige skjermer, intuitive kontroller og kraftige sonarkapasiteter, som gjør det mulig for brukere å identifisere fisk og undervannsstrukturer og til og med spore deres bevegelser med bemerkelsesverdig nøyaktighet.
For å komplementere sine fiskesøkere tilbyr Lowrance transdusere en viktig rolle i å fange opp og overføre sonarsignaler. Disse transduserene er designet for å konvertere elektrisk energi til lydbølger og omvendt, slik at fiskesøkeren kan oppdage fisk og undervannsobjekter. Lowrance transdusere bruker avanserte teknologier som CHIRP (Komprimert høyintens radarpuls) og Structure Scan for å gi forbedret bildegjengivelse og målseparasjon. Med et variert utvalg av monteringsalternativer og tilgjengelige frekvenser, kan Lowrance transdusere imøtekomme ulike behov for båt og fiske.
Lowrance GPS-systemer er kjent for sin pålitelighet og presisjon når det gjelder navigering på vannet. Med høyakkurat satellittposisjonering gir disse enhetene båteiere og fiskere en pålitelig måte å kartlegge sin kurs, merke veipunkter og opprette egendefinerte ruter. Lowrance GPS-enheter er utstyrt med detaljerte kart, inkludert badymetriske kart, kystkart og innlandskart, slik at brukerne trygt kan utforske nye territorier. De har ofte et intuitivt grensesnitt og avanserte navigasjonsverktøy for å forbedre den totale båtopplevelsen.
For å lagre og administrere data samlet inn av sine fiskesøkere og GPS-systemer tilbyr merket et utvalg av Lowrance minneenheter. Disse enhetene, inkludert SD-kort og interne lagringsalternativer, gir nok plass til å lagre kart, veipunkter, sonaropptak og annen verdifull informasjon. Med pålitelige og robuste minneløsninger sikrer Lowrance at brukere enkelt kan få tilgang til og overføre sine fiskeplasser, navigasjonsruter og verdifull informasjon på tvers av forskjellige enheter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk