Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Mikado

Om Mikado
Mikado, et navn som er synonymt med presisjon og innovasjon i fiskeverdenen, har vært en pålitelig følgesvenn for fiskere rundt om i verden i flere tiår. Med et engasjement for å lage toppklassisk fiskeutstyr, har Mikado etablert seg som en leder innen bransjen, og tilbyr et komplett utvalg produkter tilpasset fiskere i alle ferdighetsnivåer. Mikados reise begynte i hjertet av fiskeentusiaster i Polen på tidlig 1980-tall. Det som startet som et lite familiebedrift dedikert til å skape høykvalitets fiskeutstyr, utviklet seg raskt til et merke kjent for sin ustoppelige jakt på eksepsjonell kvalitet.
I dag har Mikado en rik historie med produktinnovasjon, drevet av en dyp forståelse av fisketeknikk og et engasjement for bærekraft. Deres dedikasjon for å skape utstyr som ikke bare forbedrer ytelsen, men også respekterer miljøet, har gjort dem til en dedikert global følger. Med en dyp rotfestet historie og en dedikasjon til å produsere høykvalitets fiskeutstyr, fortsetter Mikado å være det foretrukne merket for fiskere som krever det beste. Enten du er en erfaren fisker eller bare begynner, sørger Mikado fiskeutstyr sitt diverse utvalg av produkter for at du har de riktige verktøyene for å gjøre neste fisketur en suksess.

Navigering til eksklusivitet i fiskeutstyr

Mikado fiskeruller er presisjonsingeniør for å sikre jevn kasting og henting. Med et variert utvalg modeller tilpasset forskjellige fiskestiler, fra ferskvann til saltvann, er disse rullene stolte av fiskere verden over. Mikado fiskestenger er laget med den nyeste teknologien og materialene, som gir den perfekte balansen mellom følsomhet og styrke. Enten du driver fluestifting eller havfisking, har Mikado en stang som er designet for å møte dine behov. Mikado tilbyr et omfattende utvalg agn, hver designet for å etterligne naturlige bevegelser av bytte, som trekker fisk med livaktig presisjon. Mikado fiskekroker er tilgjengelige i ulike størrelser og farger for å passe ulike fiskeforhold. Fiske i lite belysningsforhold blir lettere med Mikado fiskebelysning løsninger. Deres produkter sikrer synlighet og sikkerhet under natt- og tidlig morgenfisketurer.
Hold fiskeutstyret ditt organisert og innen rekkevidde med Mikado stangholdere. Designet med henblikk på brukervennlighet og holdbarhet, gjør disse holdere fisking fra båt eller strand til en lek. Beskytt verdifullt utstyr mot elementene med Mikados vanntette dryssekker. Disse pålitelige Mikado dryssekkene er essensielle for enhver fisker som ønsker å holde utstyret sitt tørt og sikkert. Mikados herreklær linje tilbyr komfort og funksjonalitet på vannet. Fra fukttransporterende skjorter til slitesterke fiskebukser, er klærne deres designet for å forbedre fiskeopplevelsen din.