up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mitchell Roterende Stang Epic MX3

Mitchell Roterende Stang Epic MX3

plus
Mitchell

Mitchell Roterende Stang Epic MX3

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Mitchell Roterende Stang Epic MX3

Den Epic Mx3-serien med spinnestenger er designet for fiske med lett sluk. Blankene har en rask M30-karbonblank som gir høy følsomhet, noe som gjør dem perfekte for støping av små lokker i elver og bekker. Disse stengene kan også brukes perfekt til abborfiske i mange forskjellige omstendigheter. Stengene er ferdig med kvalitetskomponenter som et tomt berøringshjulssetedesign og anti-flokestyringer.


Funksjoner:

- Allsidig utvalg av spinnestenger designet for fiske med lett sluk
- Høykvalitets M30 Carbon Blanks
- Raske og responsive blanketter med sensitive tips
- Superlett Skss snelle sete
- Lett vekt Anti-tangling Ls Rod Guides
- Høykvalitets korkhåndtak bakre grep


Spesifikasjoner:

- Beskrivelse: Epic Mx3 182 0-5 Ul Spinning
- Stanglengde: 1,80 M
- Støpevekt: 0-5 G
- Transportlengde: 0,93 M
- Blank stang: M30 karbon
- Håndtaksmateriale: Kork
- Stanghandling: Rask
- Kraft: Ultralett
- Antall guider: 6
- Vekt: 77 G
Ikke vent lenger og kjøp Mitchell Roterende Stang Epic MX3 med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til waveinn kan du finne andre Spinning produkter i kategorien Stenger som kan supplere din bestilling. Kjøp Mitchell Roterende Stang Epic MX3 og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Spinning tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Mitchell Roterende Stang Epic MX3

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mitchell Roterende Stang Epic MX3

God kvalitet

-

God stang for steinfiske og ajing til en ganske rimelig pris, den kom veldig raskt og i perfekt stand, som alltid, den beste fiskesiden etter min mening

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up