Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Nuova Rade

Om Nuova Rade
Nuova Rade er et toppselskap som har utviklet, designet og presentert plastbåtutstyr og tilbehør i over 60 år. Med års industriell erfaring i det maritime miljøet har Nuova Rade møtt kravene til seilere og båtingeniører over hele verden. Bedriften tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert båtstenger, drivstofftanker, livbøyer og luker. De tilbyr kvalitet og pålitelighet til hvert produkt de lager under streng kvalitetskontroll. Merkevarens produktkolleksjon inneholder et blandede utvalg av marine deler og tilbehør, inkludert, men ikke begrenset til båtluker, uteplass og hyttemateriell, båtstoler, vanntanker og sikkerhetsutstyr. Nuova Rades produkter er utviklet med en skarp forståelse for det ekstreme marine miljøet, noe som garanterer at de er langvarige, korrosjonsbestandige og i stand til å takle utfordringene i livet til havs. Nuova Rade er forpliktet til å forbedre båtferien ved å tilby nyttige og velproduserte løsninger for både rekreasjonsseilere og fagfolk. Deres kvalitetsløfte er åpenbar i deres strenge testprosedyrer og overholdelse av globale marine standarder. Uansett om du utstyrer en liten fornøyelsesbåt eller et handelsfartøy, tilbyr Nuova Rades omfattende produktkatalog et bredt utvalg av marineutstyr for å imøtekomme dine spesifikke krav. Seilere og marine entusiaster over hele verden stoler på dem.

Nuova Rade fiske- og båtutstyr

Nuova Rade båttoalett er konstruert ved hjelp av stabile materialer som er motstandsdyktige mot ekstreme marine forhold, inkludert korrosjonsbestandig plast og rustfritt stål. Dette garanterer toalettets levetid selv i krevende forhold. Nuova Rade fiskeutstyr har forskjellige produkter inkludert adaptere, ankere, bokser, håndtak, utvidelser og andre tilbehør som er nyttige for fiske. Nuova Rade båtbelysning bruker energieffektiv LED-teknologi. LED-lys er slitesterke, forbruker lite strøm og forårsaker minimal varme, noe som gjør dem velegnet for maritime applikasjoner. Nuova Rades båtutstyr er kjent for høy kvalitet, slitesterkt og pålitelig marint utstyr, noe som gjør det til et kjent valg blant seilere og båtingeniører over hele verden. Nuova Rade båtsikkerhet er et viktig anliggende for alle som driver, enten det er en liten rekreasjonsbåt, et fiskefartøy, en seilbåt eller et større handelsfartøy. Nuova Rade båtbad er vanligvis kompakte i størrelse for å passe innenfor det smale rommet som er åpent på en båt eller båt. Båtbad kommer vanligvis med monteringer som en vannhane, dusjhodet og avløpet. Nuova Rade belysning tjener ulike formål, inkludert navigering, beskyttelse, intern belysning og atmosfære. Nuova Rades belysningsprodukter er utformet for å oppfylle de spesifikke behovene og utfordringene i det marine miljøet.