Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Plastimo

Om Plastimo
Plastimo er et globalt anerkjent merke som har vært en pålitelig følgesvenn for seilere og båtentusiaster i over seks tiår. Grunnlagt i 1963, har selskapet etablert seg som et ledende navn i maritim bransje, og tilbyr et komplett utvalg av nautiske produkter og tilbehør som imøtekommer behovene til seilere, båteiere og maritim eventyrere. Plastimos engasjement for innovasjon, kvalitet og kundetilfredshet har gjort det til et populært merke for alt som har med maritim å gjøre. Plastimo har vært en pålitelig følgesvenn for maritimt miljø i tiår, og tilbyr et bredt utvalg av nautiske produkter som prioriter kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet. Fra klær til båtmaterialer, dekkutstyr til marinekart, lommelykter til kompasser, solbriller til sko, Plastimo fortsetter å være det foretrukne merket for de som søker ekspertise i alle sine maritimme bestrebelser.

Navigerende ekspertise siden 1963

Plastimos nautiske kleskolleksjon er designet for å kombinere stil og funksjonalitet. Plastimo nautiske klær holder deg på utseendet skarpt samtidig som du holder deg tørr og komfortabel under havseventyrene dine. Plastimos dedikasjon til maritim ekspertise strekker seg til båtmaterialer. De tilbyr høykvalitets Plastimo-materialer for båter og tilbehør, inkludert båtputer, klyper og riggingkomponenter. Disse produktene er designet for å motstå det strenge maritim miljøet, og sikre sikkerheten og levetiden til båten din. Plastimo dekkutstyr inkluderer et utvalg av elementer som er essensielle for et glatt seiling. Plastimo dekkutstyr sikrer at du har de riktige verktøyene for å gjøre oppholdet på vannet behagelig og problemfritt.
Navigering på havet krever nøyaktig informasjon, og Plastimo leverer med de marine kartene deres. Med Plastimo marine kart kan du tegne kursen med tillit. Når natten faller eller du finner deg selv i et mørkt kabin, kommer Plastimo lommelykter til unnsetning. Disse robuste og pålitelige lommelyktene er bygget for å motstå kravene i maritim miljø, og sikrer at du ser klart og tydelig. For nøyaktig navigering er en pålitelig kompass essensielt. Plastimo tilbyr et utvalg av kompasser designet for maritim bruk, og sikrer nøyaktige lesninger og pålitelig ytelse. Stol på Plastimo kompasser for å holde deg på riktig kurs.
Beskytt øynene dine fra solens glans er avgjørende på vannet. Plastimo solbriller tilbyr både stil og UV-beskyttelse, med polariserte linse som reduserer gløden, slik at du kan se klart og komfortabelt, selv i de lyse forholdene. Plastimos dedikasjon til komfort og funksjonalitet strekker seg til fottøyet deres. Deres nautiske sko er designet for å gi utmerket grep på våte overflater, og sikrer stabilisering mens du er om bord. Med Plastimo sko, kan du bevege deg trygt rundt båten.