Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Preston Innovations

Om Preston Innovations
Preston Innovations, en fremtredende navn i anglingsverdenen, har en rik historie med å lage toppklassig fiskeutstyr som tilpasser seg behovene til fiskere over hele verden. Grunnlagt i Storbritannia, har Preston Innovations vokst til en berømt merkevare som er kjent for sin forpliktelse til kvalitet, innovasjon og lidenskap for fiske. Med et omfattende utvalg av produkter som spenner fra klær, tilbehør, sneller, setebokser, nettposer og stangholdere, har Preston Innovations blitt en pålitelig følgesvenn for fiskere på alle nivåer.
Preston Innovations er ikke bare et merke; det er et symbol på dedikasjon til kunsten med å fiske. Med en historie som er rotfestet i innovasjon og et produktspekter som dekker alle aspekter av fiske, fortsetter Preston Innovations å være et pålitelig valg for fiskere som søker eksepsjonalitet i utstyret sitt. Så, enten du er en ivrig fisker eller bare begynner fisketuren din, stol på Preston Innovations for å løfte fiskeopplevelsen.

Pioneering Excellence in Fishing Gear

Preston Innovations klær er designet for å gi fiskere det perfekte blendet av funksjonalitet og stil. Fra vanntett jakker til pustende fiske skjorter, deres kleskolleksjon er tilpasset for å tåle å forholdene som fisking medfører, samtidig som de sikrer komfort og holdbarhet i ulike værforhold. Preston Innovations fiskeutstyr er nøye håndlaget for å forbedre fiskeopplevelsen. Fra kroker og fluer til bøttekasser og oppbevaringsorganisatorer, er disse tilbehørene utformet for å streamline oppsettet og øke sjansene for å få den prisbelønte fangsten. Preston Innovations sneller er synonymt med presisjon og pålitelighet. Snellerene deres har avansert teknologi, som sikrer glatt og kontrollert kasting og tilbakeføring. Uansett om du er en kampfisker eller en dedikert karpefisker, kan du regne med at disse snellene vil yte når det gjelder mest. Preston Innovations seteboksen er et stamgjest for fiskere som krever både komfort og nytte på brygga. Disse seteboksene er designet med ergonomi i tankene, og gir en behagelig perch under lange timer med fiske. Med tilpassbare lagringsalternativer, holder de også utstyret ditt organisert og innen rekkevidde.
Preston Innovations nettposter er essensielt for fiskere som prioriterer pleie og organisering av landingsnettene sine. Disse posene er konstruert med slitesterke materialer, som sikrer at nettene dine forblir sikre, rene og lett tilgjengelige når du trenger dem mest. Preston Innovations stangholdere er utviklet for å beskytte de verdifulle fiskestengene dine. Uansett om du fisker fra brygga eller båt, tilbyr disse holderen en sikker og praktisk måte å holde stengene innen rekkevidde, samtidig som risikoen for skade ved transport eller lagring minimeres.