up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Railblaza Brukerstøtte Starport

Railblaza Brukerstøtte Starport

Railblaza Brukerstøtte Starport

Railblaza Brukerstøtte Starport

Railblaza Brukerstøtte Starport

plus
Railblaza

Railblaza Brukerstøtte Starport

Produktbeskrivelse Railblaza Brukerstøtte Starport

RAILBLAZA StarPort er en unik og multifunksjons monteringskonsoll for båtutstyr, som kan brukes på flere forskjellige måter. Hovedformålet med StarPort er å tillate brukerne å passe og bytte ut vårt komplette utvalg av RAILBLAZA-tilbehør på kraftbåter, oppblåsbare båter, seilbåter, kajakker, ATVer, garasjer og alt annet sted du ønsker å plassere dem.

StarPort er laget av høyverdig ingeniørplast, og er ikke bare stilig, men lett å montere og kan være overflate- eller forsyntmontert. Fordi det tar alle RAILBLAZA-tilbehør og er så allsidig, vil du slite for å finne en måte som StarPort ikke kan brukes på. For eksempel, hvis du leter etter et system der du kan feste stangholderen R eller stangholderen II til en skinne, så se ikke lenger. StarPort kan også være sentralt montert på mange populære sporsystemer ved å legge til vår StarPort TracMount Kit (selges separat).

RAILBLAZA StarPorts er den enkleste måten å holde ting på båten, kajakken eller andre fartøyer. Med vårt omfattende utvalg av stangholdere, drikkeholdere, telefonholdere, tavleholdere, kamera- og sounder- eller transdusermontering, navigasjonsbelysning og mye mer.

VIKTIG: Bruk av petroleumsbaserte smøremidler på StarPort-lysbildet vil føre til feil. Silikonbaserte produkter passer best (vennligst sjekk innholdet av smøremiddel før du bruker).

Bygningsmaterialer:

StarPort - UV stabilisert AES plast

Låseslide - UV-stabilisert PC-plast

Pakning - UV-stabilisert TPE Gummi

Rustfritt stål festemidler

Hva du får:

2 x StarPorts

2 x overflatefeste krage

2 x værstrammende pakning og deksler

4 x 12 gauge 32 mm selvskruende skruer

4 x M6 x 35 mm maskinskruer, skiver og muttere


Er du interessert i Railblaza Brukerstøtte Starport? For øyeblikket er produktene på lager hos waveinn, din nett nautisk sport og fiske butkk. Hos waveinn vil du finne flere nautisk sport og fiske produkter fra merket Railblaza. Ikke vent lenger og nyt fra Railblaza Brukerstøtte Starport bare bare noen få klikk. Oppdag waveinn sitt brede utvalg av nautisk sport og fiske støtter nå.

Spesifikasjoner Railblaza Brukerstøtte Starport

Farge
Hvit
Produkttype
Støtter

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Railblaza Brukerstøtte Starport

Starport

-

utmerket produkt gir en modulær layout av båten rask frakt

Railblaza Brukerstøtte Starport

Starport

-

Vil boltre disse inn i båten og bruke til lys og flagg. Utmerket utstyr som forventet.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up