Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Raymarine

Om Raymarine
Raymarine er en av de mest anerkjente merkevarene innen salg av premium kvalitets marinelektronikk, spesialisert på navigasjons- og kommunikasjonsutstyr for båter og yachter. Med en historie som går tilbake til 1923, har merket utviklet seg til å bli en global leder innen marinteknologi. Raymarine er kjent for sin forpliktelse til innovasjon, kvalitet og brukervennlige løsninger som forbedrer sikkerheten og navigasjonen på vannet. Raymarine tilbyr det bredeste utvalget av marineutstyr for å tilfredsstille ulike båtbehov. Raymarines rike historie med innovasjon innen marinelektronikk har ført til utviklingen av et mangfold av produkter som tilfredsstiller båtoperatørers navigasjon, sikkerhet og underholdning. Fra autopilot-systemer til fiskesøkere, radar, GPS, kameraer og transdusere, fortsetter Raymarine å presse grensene for teknologi for å forbedre marineropplevelsen.
Raymarine Innovasjon av den beste marine navigasjonen

Raymarine Autopilot-systemer lar båtoppratører opprettholde kurs og retning uten anstrengelser mens de holder hendene ledig. Disse systemene bruker avanserte sensorer og algoritmer for å styre fartøyet nøyaktig, og reduserer arbeidsmengden til mannskapet og sikrer en jevnere reise. Raymarine Fish Finders utnytter søketeknologi for å finne og vise undervannsstrukturer, fisk og terreng. Merkets fiskesøker-serie tilbyr høyoppløselige skjermer og avanserte søkeegenskaper, som hjelper fiskere til å identifisere fiskerike områder for en vellykket fiskeopplevelse. Raymarine Radar-systemer forbedrer navigasjonssikkerheten ved å gi sanntidsinformasjon om omkringliggende fartøy, hindringer og værforhold. Disse radarsystemene utnytter avanserte signalbehandlingsmetoder for å levere klare og nøyaktige data, selv i utfordrende værforhold. Raymarine Axiom-serien er en linje med multifunksjonsnavigasjonsskjermer utstyrt med intuitive berøringsskjermer. De tilbyr sømløs integrasjon av navigasjon, radar, søk og underholdningsystemer, og gir båtfolk et komplett løsning for navigasjon og underholdning om bord. Raymarine Axiom Pro bygger videre på Axiom-serien med forbedrede funksjoner designet for profesjonelle skippere og seriøse båtfolk.
Raymarine GPS-systemer gir nøyaktig posisjonering og navigasjonsdata, som hjelper båtfolk til å bestemme sin nøyaktige plassering og planlegge ruter med tillit. Disse GPS-systemene tilbyr rask oppkjøpstid og pålitelig ytelse, som sikrer sikker og effektiv navigering. Raymarine-kameraer forbedrer situasjonsbevisstheten om bord ved å gi visuelle nedlastinger av kritiske områder som motorkammeret, dekket eller blindsoner. Disse kameraene kan integreres med navigasjonsskjermer, noe som gjør det mulig for brukere å overvåke omgivelsene sine i sanntid. Raymarine-transdusere spiller en viktig rolle i søke- og fiskesøker-systemer. De sender og mottar søkeignaler for å gi detaljert informasjon om undervannsforholdene, inkludert vannets dybde, bunnstruktur og fisketilstedeværelse.