up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Reels

Spinning - Farge: Svart

()
load

Hva er spinning i fiske?

Spinning i fiske refererer til en spesifikk fisketeknikk og betegner også en type fiskesnelle og stangkombinasjon som brukes i denne teknikken. Her er et sammenbrudd:

Fisketeknikk: Spinning er en allsidig og populær fisketeknikk der en fisker kaster sluk eller agn ved hjelp av en spinnestang og snelle oppsett. Kasten gjøres vanligvis ved å løsne fiskesnøret fra den faste spolen på den spinnende spolen ved å bruke en teknikk som innebærer å holde snøret med pekefingeren eller bruke spolens bøylearm. Dette gjør at lokken eller agnet kan kastes ut i vannet med letthet og nøyaktighet.
Spinnende snelle og stang : En spinnende snelle, også kjent som en fastsnellesnelle, er designet med en spole med åpen front som lar fiskesnøret slappe av jevnt under kasting. Den spinnende spolen er montert under spinnestangen og har en bøylearm som leder snøret inn på spolen. Spinnestangen er preget av store føringer som vender nedover, slik at linen kan flyte fritt under støping.
Allsidighet: Spinning er mye foretrukket av sportsfiskere på grunn av allsidigheten. Den lar sportsfiskere kaste ulike typer sluk, for eksempel spinnere, skjeer, plugger, myk plastagn og levende agn, for å målrette et bredt spekter av fiskearter i ferskvanns og saltvannsmiljøer.
Brukervennlighet: Spinneutstyr er relativt enkelt å bruke, noe som gjør det egnet for både nybegynnere og erfarne sportsfiskere. Teknikken krever mindre ferdigheter å kaste sammenlignet med noen andre fiskemetoder.
Bruksområder: Spinning kan brukes i ulike fiskescenarier, inkludert kasting fra land, fiske utenfor brygger eller brygger, trolling og til og med lett offshorefiske. Den er effektiv for å fange bass, ørret, panfish, walleye, gjedde, snook, uer og mange andre arter.
Linjehenting : Ved henting av snøret etter kasting dreier sportsfiskeren håndtaket på den snurrende snellen for å rulle inn agnet eller sluk. Utformingen av den spinnende snellen tillater jevn lineinnhenting og trekkjustering for å leke og lande fisken.
Spinning i fiske omfatter både en spesifikk kasteteknikk og bruk av snurrehjul og stenger, og tilbyr sportsfiskere en allsidig og effektiv metode for å fange ulike fiskearter i ulike miljøer. Du kan kjøpe en snurrende snelle fra Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Hart og Mikado .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk