up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Shimano Fishing

Sneller

Sneller

STENGER

STENGER

Lures

Lures

Fiskesnøre

Fiskesnøre

Tilbehør til sneller

Tilbehør til sneller

klær

klær

Avdelinger

Bagger, Bokser og Kofferter

Dameklær

Fiskeutstyr

Herreklær

Lokker

Reels

Stenger

Allt( Shimano Fishing )

Shimano fishingShimano er en av de ledende merkene som tilbyr alle slags høykvalitetsfiskeutstyr. Shimano Fishing er et japansk merke som opprettet fiskeavdelingen i 1970, og hovedkvarteret er i Sakai, Osaka Prefecture. Merket har tjent til å skape de mest innovative produktene med stor presisjon gjennom alle disse årene. Den avanserte teknologien gjør at alle disse produktene er best for å ha den ultimate fiskeopplevelsen.
Shimano Fishing har forpliktet seg til å lage det perfekte produktet ved kontinuerlig å forbedre funksjonene og introdusere nye og moderne teknikker daglig. Laget med premium kvalitetsmateriale og den beste grep for å gi god komfortnivå. Shimano tilbyr alt om fiske for å gjøre turen mer avslappende og morsom. I tillegg til å tilby det beste kvalitet, tilbyr selskapet også sertifiserte og testede produkter.

Shimano tilbyr en utmerket variasjon av fiskepraksis

Shimano tilbyr toppklasse utstyr med mange forskjellige modeller for hvert krav. Merket har et bredt utvalg av Shimano fiskestenger, som kommer i en rekke stiler som passer for alle. Disse stengene kommer i en serie med gode spinningsfunksjoner for å prestere på høyeste nivå. Også Shimano fiskeruller kommer med mange funksjoner og en stor spinningsmulighet. For denne funksjonen er de mest populære rullene blant fiskere, da de vet verdien av dette produktet.
Et annet flott produkt er Shimano fiskestang, det beste fiskeutstyret. Den høykvalitets fiskestengene er perfekt designet for å gi den beste opplevelsen for lett eller ferskvannsfiske.
I tillegg til fiskeutstyr, tilbyr merket også andre fiskerelaterte gjenstander som sko og ryggsekker. Shimano fisksko er perfekte for fiske både på båt og båtfiske. De er laget med hurtigtørkende mesh stoff for å gi større komfort hele dagen. Disse skoene er veldig lette med åpne design og antisklisåler for å hjelpe deg å stå lett på våte og glatte overflater som dekkene. Til slutt er Shimano fiskeryggsekk det perfekte alternativet for hver fiskeaktivitet. De er de mest holdbare med tungt materiale for tøffe forhold.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk