Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Shimano Fishing

Shimano Fishing
Om Shimano Fishing


Shimano er en av de ledende merkene som tilbyr alle slags høykvalitetsfiskeutstyr. Shimano Fishing er et japansk merke som opprettet fiskeavdelingen i 1970, og hovedkvarteret er i Sakai, Osaka Prefecture. Merket har tjent til å skape de mest innovative produktene med stor presisjon gjennom alle disse årene. Den avanserte teknologien gjør at alle disse produktene er best for å ha den ultimate fiskeopplevelsen.
Shimano Fishing har forpliktet seg til å lage det perfekte produktet ved kontinuerlig å forbedre funksjonene og introdusere nye og moderne teknikker daglig. Laget med premium kvalitetsmateriale og den beste grep for å gi god komfortnivå. Shimano tilbyr alt om fiske for å gjøre turen mer avslappende og morsom. I tillegg til å tilby det beste kvalitet, tilbyr selskapet også sertifiserte og testede produkter.

Shimano tilbyr en utmerket variasjon av fiskepraksis

Shimano tilbyr toppklasse utstyr med mange forskjellige modeller for hvert krav. Merket har et bredt utvalg av Shimano fiskestenger, som kommer i en rekke stiler som passer for alle. Disse stengene kommer i en serie med gode spinningsfunksjoner for å prestere på høyeste nivå. Også Shimano fiskeruller kommer med mange funksjoner og en stor spinningsmulighet. For denne funksjonen er de mest populære rullene blant fiskere, da de vet verdien av dette produktet.
Et annet flott produkt er Shimano fiskestang, det beste fiskeutstyret. Den høykvalitets fiskestengene er perfekt designet for å gi den beste opplevelsen for lett eller ferskvannsfiske.
I tillegg til fiskeutstyr, tilbyr merket også andre fiskerelaterte gjenstander som sko og ryggsekker. Shimano fisksko er perfekte for fiske både på båt og båtfiske. De er laget med hurtigtørkende mesh stoff for å gi større komfort hele dagen. Disse skoene er veldig lette med åpne design og antisklisåler for å hjelpe deg å stå lett på våte og glatte overflater som dekkene. Til slutt er Shimano fiskeryggsekk det perfekte alternativet for hver fiskeaktivitet. De er de mest holdbare med tungt materiale for tøffe forhold.