Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Simrad

Simrad
Om Simrad
Simrad er et anerkjent merke innen marin elektronikk, som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av avanserte navigasjons-, kommunikasjons- og fiskeoppdagelsesutstyr. Med en historie som strekker seg over syv tiår, har Simrad stadig levert kantete løsninger som forbedrer sikkerheten, ytelsen og gleden av båt- og fiskeopplevelser. Gjennom sin historie har Simrad forblitt på forkant av marin elektronikkinnovasjon. Ved å stadig utvikle og levere høykvalitetsprodukter, har merket vunnet tillit og lojalitet hos båtførere og fiskere over hele verden. Simrads forpliktelse til å være fremragende og kontinuerlige teknologiske fremskritt garanterer at enhetene vil fortsette å forbedre marin opplevelse i årene som kommer.

Simrad innovating marin elektronikk siden 1946

Simrad´s fiskefindere er høyt anerkjent av fiskere over hele verden. Disse enhetene bruker innovativ sonartechnologi for å lokalisere og spore fisk under vann. Simrad fiskefindere gir høyoppløselig bilder, nøyaktige dybdemålinger og sanntids fiskeoppdagelse, som gir fiskere mulighet til å ta informerte avgjørelser og forbedre fangstfrekvensene. Simrad GO9 har et multi-funksjonelt skjermsystem designet for fritidsbåter. Med en stor intuitiv berøringsskjerm og en lett å bruke grensesnitt, tilbyr GO9 sømløs navigering, integrerte sonarkapasiteter og tilkoblingsmuligheter for kartoppdateringer og datasamarbeid. Dens allsidighet gjør det til et ideelt valg for både cruisere og fiskeentusiaster.
The Simrad GO7 er en kompakt og rimelig kartplotter med lignende funksjonalitet som GO9. Den har en klar og lys skjerm, GPS-navigasjon og kompatibilitet med ulike transdusere. GO7 er populær blant eiere av småbåter og fiskere som prioriterer bærbarhet og verdi uten å gå på akkord med ytelsen. Simrads radarsystemer gir båtførere mulighet til å navigere trygt i dårlig vær og lav sikt. Simrad radarer bruker avansert teknologi for å oppdage hindringer, andre fartøy og landområder, og gir nøyaktig posisjonering og unngåelse av sammenstøt. Merkets radarer er kjent for sin pålitelighet og økte situasjonsbevissthet.
Simrad GPS (Global Positioning System) enheter tilbyr nøyaktig posisjonstracking og veipunktmerking. Disse systemene gir båtførere viktige navigasjonsdata, inkludert hastighet, retning og kursinformasjon. Simrads GPS-teknologi sikrer nøyaktig posisjonering, slik at brukerne kan navigere trygt med fartøyet sitt over vannveier. Simrad transducere er essensielle komponenter som konverterer elektriske signaler til lydbølger og omvendt. De spiller en kritisk rolle i fiskefindere og sonar-systemer ved å overføre og motta sonarsignaler. Simrad tilbyr et bredt utvalg av transducere som passer forskjellige båttyper og fiskebehov, og sikrer optimal ytelse og fiskeoppdagelsesmuligheter.
The Simrad Cruise 7 er en kompakt kartplotter og fiskefinder-kombinasjon designet for cruisere og helgeturførere. Den har et enkelt grensesnitt, nøyaktig GPS-navigasjon og innebygde sonarkapasiteter for fiskeoppdagelse. Cruise 7 er kjent for sin brukervennlige operasjon og rimelighet, noe som gjør den til et utmerket valg for båtførere som søker essensiell funksjonalitet til en konkurransedyktig pris.