up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Strike king Jig Head MD Jointed Structure

Strike king Jig Head MD Jointed Structure

plus
Strike king

Strike King Jig Head MD Jointed Structure

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Strike king Jig Head MD Jointed Structure

Mark Davis Jointed Structure Jig Head 1/2oz

Strike King® Jointed Structure Head kombinerer den populære ´´svingende hode´´-stilen med de enestående egenskapene til Strike King´s Structure Jig. Structure Head er utviklet med assistanse av Bassmaster Classic® Champion Mark Davis, og er allsidig i sin applikasjon og perfekt i sin design. Hodedesignet lar sportsfiskere holde maksimal kontakt med bunnen, men den er super ugressfri! Davis sier: ''Kroken er også akkurat passe for rigging og like god til å holde store fisker med knapper.''


Funksjoner:

Svingende hodestil
Chip motstandsdyktig finish
Super ugressfri


Ikke vent lenger og kjøp Strike king Jig Head MD Jointed Structure med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til waveinn kan du finne andre Pilkhoder produkter i kategorien Lokker som kan supplere din bestilling. Kjøp Strike king Jig Head MD Jointed Structure og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Pilkhoder tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Strike king Jig Head MD Jointed Structure

Farge
Sølv

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up