up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Strike king Myk Lokk KVD Dream Shot 114.3 Mm

Strike king Myk Lokk KVD Dream Shot 114.3 Mm

plus
Strike king

Strike King Myk Lokk KVD Dream Shot 114.3 Mm

Produktbeskrivelse Strike king Myk Lokk KVD Dream Shot 114.3 Mm

KVD Dream Shot OPT 4´´

Designet av Kevin VanDam, Strike King® KVD Dream Shot softbait gir deg dropshotter-versjonen av den populære Strike King Caffeine Shad. KVD Dream Shot er støpt av supermyk plast og har en hengslet haledel som dirrer og rister ved den minste bevegelse av stangspissen. Ekstremt naturtro følelse og handling – et dødelig valg for enhver dropshot-rigg.


Funksjoner:

Hengslet haleaksjon
Eksklusiv kaffeduft
Saltimpregnert
Bever og rister når den slippes
Åpne Pour TechnologyHvis du ser etter gode kvalitets Myke lokkere artikler, da vil vårt utvalg av Myke lokkere definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Strike king Myk Lokk KVD Dream Shot 114.3 Mm, prisen er 5.99 $ og er tilgjengelig. waveinn er det beste alternativet for å kjøpe nautisk sport og fiske utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Strike king Myk Lokk KVD Dream Shot 114.3 Mm, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Strike king Myk Lokk KVD Dream Shot 114.3 Mm

Størrelse
101 - 150 mm
Farge
Flerfarge

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up