Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vercelli

Om Vercelli
"Vercelli er et kjent merke innen konkurranseklasse for surfefiskeutstyr. Vi fokuserer på å tilby høykvalitets stenger som overgår fiskerens forventninger når det gjelder byggekvalitet, materialer og ytelse. I tillegg til fiskestenger, produserer Vercelli også et høykvalitets utvalg av sneller, fiskebokser, kroker, snører, gummi stoppere, verktøy, agn, perler og bagasje. Vercelli har satt en høy standard innen surfefiskekonkurransen ved å utvikle og designe høykvalitets stenger. Selskapet tilbyr et omfattende utvalg av Vercelli stenger som er designet med konkurransefiskeren i tankene.
Vercelli står som et anerkjent merke innen fiskeutstyr, og tilbyr et omfattende utvalg av produkter designet for å forbedre fiskeopplevelsen. Vercelli fiskesneller og Vercelli fiskestenger er designet for å møte de strenge standardene til fiskere.
Vercelli fiskesneller er et bevis på presisjonsingeniørskap, og kombinerer avansert teknologi med holdbare materialer for å skape sneller som gir jevn ytelse på vannet. Enten du driver med surfefiske eller andre fiskestiler, gir Vercelli fiskeren kontroll og responsivitet som trengs for å lande byttet.

Som et tillegg til snellene er Vercelli fiskestenger nøye designet for å tilpasses ulike fisketeknikker og omgivelser. Fra land til båtfiske, er Vercelli fiskestenger laget med fokus på balanse, følsomhet og kraft.
I tillegg til fiskeutstyr, anerkjenner Vercelli viktigheten av komfort og stil i fiskerens opplevelse. Merket utvider sin ekspertise til menns klær, og tilbyr klær som sømløst kombinerer funksjonalitet med moderne estetikk. Vercelli herreklær er designet for å tåle værforholdene samtidig som fiskeren føler seg på sitt beste under hver fisketur.
Videre stopper ikke Vercelli ved å tilby førsteklasses fiskeutstyr og klær; de tilbyr også et omfattende utvalg av fiskeutstyr. Fra fiskebokser til tilbehør, er Vercelli fiskeutstyr designet for å gjøre fiskerens reise mer praktisk og hyggelig.
Til slutt har Vercelli solidifisert sin posisjon som et ledende merke innen fiskeindustrien, og tilbyr et mangfoldig og høykvalitets utvalg av produkter.