up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Vetus

Vetus

Allt ( Vetus )

Om Vetus

Vetus er et anerkjent navn i båtverden, synonymt med innovasjon, kvalitet og pålitelighet. Med en rik historie som strekker seg tilbake flere tiår, har Vetus hele tiden drevet grensene for marinteknologi for å gi båtentusiaster de fineste utstyrene og materialene for en uovertruffen opplevelse på vannet. Vetus Boat Material er ditt førstevalg for kvalitetsmarine konstruksjonsmaterialer. Fra korrosjonsbestandig rustfritt stålhardvare til innovative komposittløsninger, sikrer Vetus Boat Material at ditt skip er bygget for å vare. Vetus har en langvarig arv med å forbedre båtopplevelsen gjennom sitt mangfoldige utvalg av produkter. Med en forpliktelse til innovasjon, holdbarhet og ytelse, fortsetter Vetus å være merket etter valg for båtentusiaster og profesjonelle like, sikre at hver ferd er en uforglemmelig en. Forbedre båtopplevelsen med Vetus utstyr, som inkluderer ankervinsjer, luker og portlys. Vetus Boat Equipment sikrer at du har alt du trenger for å utstyre skipet ditt for maksimal bekvemmelighet og funksjonalitet.

Vetus Forbedre båtopplevelsen til et helt nytt nivå

Vetus Lighting lyser opp båtturene dine med et omfattende utvalg av høyytelsesmarine belysningsløsninger. Fra kraftfulle LED-navigasjonslys som sikrer sikkerhet under nattseilinger til koselig kabinbelysning som forbedrer båtens atmosfære, Vetus Lighting setter gullstandarden for maritim belysning. Strømmer båtturene dine, Vetus Batterier er designet for å levere urokkelig ytelse og holdbarhet. Enten du trenger pålitelig startkraft eller en pålitelig kilde til energi for båtens elektronikk, Vetus Batterier er stolte over å bli stolte av seilere over hele verden. Vetus Boat Equipment omfatter et bredt utvalg av produkter, fra buestyrtere som gjør docking en bris til allsidige kontrollpaneler og brytere. Håndlaget med presisjon og bygget for å tåle det harde marine miljøet, Vetus Deck Equipment kombinerer form og funksjon sømløst. Vetus Boat Pumps er utviklet for pålitelighet og effektivitet. Disse pumpekappene dekker et bredt spekter av applikasjoner, inkludert bilge, ferskvann og avløpshåndtering. Vetus pumpene kan hjelpe deg med å holde båten tørr, slik at systemene dine kan kjøre problemfritt uten noen ulempe.
Oppretthold optimal luftkvalitet og komfort om bord med Vetus Ventilation løsninger. Deres utvalg av ventilatorer, blåsere og vifter sikrer et pust av frisk luft i kabinen, maskinrommet og andre viktige områder av båten. Vetus Water Tanks er designet på en slik måte at de gir tilstrekkelig vannlagring og distribusjon. Enten du planlegger en lang reise eller bare trenger en jevn tilførsel av ferskvann, Vetus Water Tanks er bygget for å imøtekomme dine behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk