up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Victron energy Lader Blue Smart IP65S 12/5

Victron energy Lader Blue Smart IP65S 12/5

Victron energy Lader Blue Smart IP65S 12/5

plus
Victron energy

Victron Energy Lader Blue Smart IP65S 12/5

Produktbeskrivelse Victron energy Lader Blue Smart IP65S 12/5

Blue Smart IP65s 12/5 lader er den nye profesjonelle batteriladeren med integrert Bluetooth. Også inkludert er likestrømskontakten (DC-kontakt). Denne laderen erstatter IP65 12/5 ettersom den er en mindre tilsvarende modell. Blue Smart IP65s-laderen kan brukes i enheter både i verkstedet og i biler, for eksempel (klassiske) biler, motorsykler, båter og bobiler.

Dimensjoner 45x81x182 mm. Vekt 0,6 kg.

Grønn batterilader med ultrahøy effektivitet

Med en effektivitet på opptil 95% genererer disse laderne opptil fire ganger mindre varme sammenlignet med industristandarden. Og når batteriet er fulladet, synker forbruket til 0,5 watt, fem til ti ganger mindre enn industristandarden. Holdbar, trygg og stille.

Lav termisk belastning på elektroniske komponenter.

Beskyttelse mot inntrenging av støv, vann og kjemikalier.

Beskyttelse mot overoppheting: utgangsstrømmen vil reduseres når temperaturen stiger til 60 ºC, men laderen vil ikke svikte.

Intelligent syv trinns ladealgoritme.

Automatisk strømforsyningsfunksjon.

Gjenoppretting av fullstendig utladede â € œdøde batterier.

Automatisk kompensasjon av høye eller lave temperaturer.

Ulike andre funksjoner for å forlenge batteriets levetid.

Lavspenningsmodus for lading av små batterier.

Mode for Li Ion batterier.

Justeringer og konfigurasjon og spennings- og strømavlesninger gjennom Bluetooth Smart.


Finn ut Victron energy Lader Blue Smart IP65S 12/5 på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Elektronikk salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Ladere produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos waveinn.

Spesifikasjoner Victron energy Lader Blue Smart IP65S 12/5

Farge
Svart
Produkttype
Ladere

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up