up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Victron energy Regulator SmartSolar MPPT 100/50

Victron energy Regulator SmartSolar MPPT 100/50

plus
Victron energy

Victron Energy Regulator SmartSolar MPPT 100/50

Produktbeskrivelse Victron energy Regulator SmartSolar MPPT 100/50

Solladere samler energi fra solcellepanelene dine og lagrer den i batteriene. Ved hjelp av den nyeste og raskeste teknologien maksimerer SmartSolar MPPT 100/50 denne energihøstingen, og styrer den intelligent for å nå maksimal belastning på kortest mulig tid. SmartSolar tar vare på helsen til batteriet og forlenger levetiden.

Mål 130x186x70 mm. Vekt 1,3 kg.

Integrert Bluetooth Smart ingen dongle nødvendig

Den trådløse løsningen for å konfigurere, overvåke og oppdatere kontrolleren med en Apple- eller Android-smarttelefon, nettbrett eller annen enhet.

VE.Direct

For en kablet datatilkobling til en Color Control, Venus GX, PC eller andre enheter.

Ultrarask Maksimal Power Point Tracking (MPPT)

Spesielt med overskyet himmel, når lysintensiteten endres kontinuerlig, vil en ultra rask MPPT-kontroller forbedre høstingen av energi med opptil 30%, sammenlignet med PWM-ladekontrollere, og opptil 10% sammenlignet med flere MPPT-kontrollere. sakte

Avansert deteksjon av maksimalt kraftpunkt i tilfelle delvis uklarhet

Eksepsjonell konverteringseffektivitet

Fleksibel ladealgoritme

Omfattende elektronisk beskyttelse

Intern temperatursensor

Data på sanntid på skjermen


Ikke vent lenger og kjøp Victron energy Regulator SmartSolar MPPT 100/50. For annen informasjon om egenskapene til Victron energy Regulator SmartSolar MPPT 100/50 kan du komme i kontakt med waveinn gjennom vår kontakt side. waveinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Elektronikk for nautisk sport og fiske og annen fritidsaktivitet . Vår Elektronikk vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Ladere artikler.

Spesifikasjoner Victron energy Regulator SmartSolar MPPT 100/50

Farge
Blå
Produkttype
Måleregulatorer

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up