up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Yamashita Jig Flapen Blue Runner 115 mm

Yamashita Jig Flapen Blue Runner 115 mm

plus
Yamashita

Yamashita Jig Flapen Blue Runner 115 mm

Produktbeskrivelse Yamashita Jig Flapen Blue Runner 115 mm

Kraftig uttrekkbar smekkeblyant designet for spinnende tunfiske. Den indre strukturen til kroppen er dannet av en stang av kontinuerlig stål på 100lb, toppet av to kraftige tripler ST66.
Svømmingen, både i kontinuerlig samling og "rykking", er imponerende og produserer, takket være baksmekken, de samme krusningene som fisken som rømte skremt.


Spesifikasjoner:

Lengde: 115mm
Vekt: 38grHvis du er interessert i Yamashita Jig Flapen Blue Runner 115 mm, oppdag også andre nautisk sport og fiske produkter relatert til Yamashita i Lokker avdelingen og Solkremer katalog. I tillegg når du kjøper hos waveinn, din nett nautisk sport og fiske butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Yamashita Jig Flapen Blue Runner 115 mm

Størrelse
101 - 150 mm
Farge
Flerfarge
Lokketyper
solkremer

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up