up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Yo-Zuri Akkar Aurie-QLC Slow 3.0 15g

Yo-Zuri Akkar Aurie-QLC Slow 3.0 15g

Yo-Zuri Akkar Aurie-QLC Slow 3.0 15g

plus
Yo-Zuri

Yo-Zuri Akkar Aurie-QLC Slow 3.0 15g

Produktbeskrivelse Yo-Zuri Akkar Aurie-QLC Slow 3.0 15g

Lures.

Eging.

Aurie-QLC Slow 3.0 blekksprut 15g.

Funksjoner:

11 - 19 gr.
Kjøp dine favoritt Lokker modeller og nyt nautisk sport og fiske. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Yo-Zuri Akkar Aurie-QLC Slow 3.0 15g. Hvis du er i tvil om å kjøpe Yo-Zuri Akkar Aurie-QLC Slow 3.0 15g, ta kontakt med vårt team av fagfolk i nautisk sport og fiske via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Yo-Zuri Akkar Aurie-QLC Slow 3.0 15g

Vekt
11 - 19 gr
Størrelse
Uspesifisert
Farge
Flerfarge
Lokketyper
Blekksprutpilke

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up